Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
dinus0514
újonc
Sziasztok! Overmax Quattor 10+ tabletem bemondta az unalmast. Nem tudom mit csináljak vele. Van, amikor csak az android logo jön be, esetenként, bejön még az overmax logo is. Hangerő gombok nincsenek, csak home és power. Akárhogy próbáltam behozni a recovery menüt, semmit nem reagált. A PC nem ismeri fel. Nincs több ötletem, hogyan lehetne helyrehozni, frissíteni vagy bármit is csinálni vele. Kuka? Segítsetek! A kommenteket előre is köszönöm!
Aktív témák
Aktív témák
- Everest / AIDA64 topik
- Mozilla Firefox
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Poco F7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Borderlands 4
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- iPad Air (2014, 1. generáció)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest