Hirdetés
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
:::: Téma összefoglaló / lenyitható ::::
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Még a végén megpróbálják tandemben bemagyarázni nekem, hogy titkon, asztráltestem legmélyebb bugyraiban, keserédes szeretet kavarog bennem a Stutter Chempionz iránt, miközben majd' elemészt oximoronikus áhítat. A lelki szemeim előtt határozottan kikontúrosodó, Timmynek felcímzett anthraxos boríték helyett.

-
Vanir
veterán
Volt update, gondoltam ránézek, hogy javítottak-e bármit.
- az FPS-em továbbra is szar
- az enemy pingeket továbbra sem mutatja, de az enyém nem megy 60 alá
- olyan input lag van, mintha irodai wireless egérrel játszanék
- kilépésnél service unavaliableÉrik a shift+del.

-
maross
nagyúr
válasz
atidzsiforc
üzenetére
koszonom
-
RexpecT
addikt
Nulla balance a csapatjátékok során, ggwp .

-
olbaidhun
őstag
"Rocket Launcher lövés után kivégezte ellenfelét egy halálpontos Railgun találattal." Láttam! Óriás volt. Grat a bajnoknak!
-
D4v3
őstag
válasz
Atilla001
üzenetére
Döntőt már nem bírtam kivárni, de nagyon nagy grat neki. Dooi elleni meccs főleg nagyon komoly volt, 3-0, 0-3, aztán 2 kör hátrányból megnyerni az uccsó mapot, főleg clutch vs anarki nem volt semmi. Jó volt látni különösen, hogy a várva várt LG nerf után, amit eddig nagyon sokat használt, tudott fejlődni és RL+RG nagyon adta neki most.

-
ballazol
senior tag
hányas szinten vagy Freyya?
-
vzsryl
nagyúr
-
ballazol
senior tag
este 9-kor duel-eztünk gyerekkori haverral, leszámítva a pár atomlagot, nagyon élveztük
gyertek, toljátok, ne adjátok fel
-
R3laX
addikt
Fujj bm, ezt a lag hányás okádmányt. Nem játszottam már vagy 1-1.5 hete de ez egy lóf@sz. Első vagyok, de olyan nyomorékok ellen, hogy épphogy vezetek. Ugrál bm Doom-mal dublejumpozva folyamatosan nekem meg csak pattog összevissza. 30 pinget ír, mindenki másnak 0. Mi a szart művelnek ezzel, ennél a béta is 1000x jobb volt. Vezettünk, de már qrvára nem bírtam és kiléptem. pfff... vagy a UPC ekkora hányás már megint?
-
5150
aktív tag
Mikor lesz ennek a játéknak ilyen hangulata? https://www.youtube.com/watch?v=-bHAgiuiL4o
-
Atilla001
senior tag
2 hete be sem töltöttem.. suxx az egész..
nem tudom elhinni, hogy 20 lövésből 2 talál.. -
D4v3
őstag
Botrány, amit csinálnak ezzel a játékkal. Jött amúgy ma új nvidia driver, lehet segít, még nem próbáltam.
Meg itt van redditről egy fps guide is röviden:Results TL;DR
From this i would suggest using:
IN GAME: 1080p, Low, 50% resolution scale (25% would be better but i don't like pixel art.)
LAUNCH OPTIONS: "--set /Config/CONFIG/enableFpsJumpsSmooth 1
--set /Config/CONFIG/maxFpsValueMinimized 150
--set /Config/CONFIG/isLowResParticles 1"
+(only if you need to cap FPS
--set /Config/CONFIG/fixedFpsValue 150"NVIDIA SETTINGS: All Anti-Aliasing turned off, Texture filtering - Quality turned to "High Performance", the rest to "Default"
-
Vanir
veterán
Nincs amúgy lag, csak 4 méterről lemeleezett egy Slash. Játszhatatlan szar. És minden más játék hibátlan, semmi packetlossom nincs. Az FPS-em továbbra is szánalmas, pedig videókártya driver a legújabb van telepítve. Validate files is megvolt, semmi változást nem hozva.
Gratulálok Bethesda, hogy a Valve szintjére süllyedtetek updatek terén.
-
Vanir
veterán
Annyira jól sikerült az update, hogy:
- minden grafikai beállításom resetelt, meg alapból megint leszedte az egész játékot, amit nem tudok igazából mire vélni
- az fps-em kb. fele elveszett az éterben
- warpfest, olyan szinten lagol minden, mint az állat
Minden más játékom hibátlanul megy, szóval a hiba valószínűleg nem az én készülékemben lesz. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
SQUAD-ot mercyztük mindkét mapon (Purga, dm14). : >
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha valakit érdekel, ~4k-ért beszerezhető a játék Humble-on.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
QCLauncher, oszt jónapot.
Inkább gyere Kvékezni. Orosz szerverekre mit pingelsz?
-
D4v3
őstag
Igen, steam-en belül hozzá tudsz adni a library-be játékot, keresd ki a quake exe-jét a bethesda launcher mappájából ("C:\Program Files (x86)\Bethesda.net Launcher\games\quakechampions\client\bin\pc\QuakeChampions.exe") és launch options-be írd be ezt:
--set /Config/CONFIG/maxFpsValue 125
van még vér és testrészek csökkentése parancs is:
--set /Config/CONFIG/isLowViolence 1
és fegyvereltüntető is, bár valaki írta, hogy a patch óta nem megy:
--set /Config/CONFIG/WeaponZScale -1
A tegnapi hotfix óta amúgy tényleg egész élvezhető a játék, bár sikerült 0 dmg-s rocketet lőnöm egyet, de azért érezhetően jobban helyükre mennek a lövedékek.
-
SP!T
addikt
Lehet valahogy fps limitet állítani, ha nem steam-es verzióm van?
-
ballazol
senior tag
mintha most jobb lenne célozni, tisztábbnak tűnik a játékmenet
viszont a player-ek többségéhez 0 pinget ír... ez másnak is? -
5150
aktív tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
-
SP!T
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Jaaah! Akkor nem szóótam!

-
D4v3
őstag
A stabil 125 fps-emből lett mára kb 100 és szanaszét stutterelek csomószor.. Van itt még mit csiszolni, előtte sosem volt ilyen gondom. A hitboxok jobbak lettek, railt és shotgunt érzésre jobban adja és mindenki spammeli a RL-t is, mint a hülye, ha már találni vele, úgyhogy Anarki pl. felejetős is innentől, mert szanaszét halok vele DM-en. Tank meta incoming

-
5150
aktív tag
Ezt azért nem kellett volna
The following bundles will be removed from the store as of October 5, 2017:
Quake 1 Rocket Bundle
Quake 2 Railgun Bundle
Quake 3 Machinegun Bundle
Quake 4 Lightning Gun Bundle
El Diablo Shotgun Bundle
Vanity – Phase Projector -
5150
aktív tag
"we will also be holding a DOUBLE XP WEEKEND from today, October 5, until October 9, so clear your calendar and get ready to frag your opponents!"
-
Atilla001
senior tag
ugye mindenki nézi a döntőt?!
-
Atilla001
senior tag
-
SP!T
addikt
Ha valaki megveszi Steam-en a QC-t, akkor hogy tudja összekötni a Bethesda fiókjával?
Pl ezt a videokártya mellé kapható Champion Pack-ot, csak a Bethesda laucnherrel lehet felhasználni. Nem is értem... -
.LnB
titán
Mostantól Sacrifice-t is fog játszani.
Garpy, Zoot, Vo0, Hell, Raisy, Hypno, Dooi, Phaze. (nem tudom, ebből kik lesznek a Sacrifice team)
Szombaton meg DreamHack Winter Quake Champions.
-
D4v3
őstag
G2A-n találtam egy kódot 20$-ért kb. úgyhogy megvettem végül, remélen azért erősen, hogy nem lesz akkora bukás, mint a lawbreakers, aminek szintén megelőlegeztem a bizalmat. Kaptam 3 nagy ládát és az egyikből esett egy "the original" rocket launcer skin
Amúgy tviccsen, ha bekötitek a bethesda acc-ot, akkor quake stream nézése közben random kaphattok ládát. Én most azt csináltam a hétvégén, hogy mobile quality-be berakok egy stream-et és lerakom tálcára a böngészőt. Így már jött vagy 3 láda is. -
atidzsiforc
őstag
válasz
sid.:Rc211v
üzenetére
memory leakes a jatek, lepj ki par kor utan es inditsd ujra
-
R3laX
addikt
válasz
üzenetére
Nálam is ugyanez Ryzen/Polaris11-en, ezért már én is lowon játszok egy ideje. Vszeg a texture quality low-ra állítása megoldja.(lehet a medium is elég, de én már szarok bele, mindent lehúztam
). Majd ha jön a vulkan talán megoldódik. -
Vanir
veterán
válasz
üzenetére
Ezt irtak mar korabban is, memory leak problema. Ujra kell inditani a jatekot, mast szerintem nem tudsz tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ZIDOO médialejátszók
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez a "Quake" a szememben olyan mint annak idején a "Daikatana" volt a Quake I után....

Amúgy tviccsen, ha bekötitek a bethesda acc-ot, akkor quake stream nézése közben random kaphattok ládát. Én most azt csináltam a hétvégén, hogy mobile quality-be berakok egy stream-et és lerakom tálcára a böngészőt. Így már jött vagy 3 láda is.