- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
Új hozzászólás Aktív témák
-
tes.zsolt
csendes újonc
Egy TS-251+ -szal kb elindítasz 20 torrentet már lesznek problémák. egy gigabites neten van, többször volt hogy bizonyos szolgáltatások kilövődtek. A DL stationre kattintva, a szokásos ablakban olyasmit írt ki hogy nem fut a szolgáltatás... Restart segít ilyenkor.
A plex / kodi esetében egyszerűbb helyzet, mert ezek az eszközök rendelkeznek akár jelentős puffertárral, így a videó folyamatosan fut annak ellenére, hogy az adatátvitel akár bármi miatt akadozhat.
A nagy felbontású mozgóképek esetén gigabites hálózat ajánlott, bár én egy RPI 3b+-szon akadásmentesen használom akár FHD-ban is, holott annak nem valós 1GBPS a LAN kapcsolati sebessége. -
tes.zsolt
csendes újonc
SSD teljesen felesleges. Jelenleg is az van a TS-251 (8G)-ben itthon, semmilyen javulás eltérés nincs sem boot sem működésbeli időtartamokban. Az oprendszer és 1-2 mappa arra van lokalizálva. A gyorsabb elérés miatt pedig otthoni környezetben szintén nem tudom elképzelni az élvezhető előnyeit.
VM is fut win10 és w7. Semmi érdemleges sebességnövekedés......én is azt hittem, hogy lesz valami haszna de nem.
egy 256GB-os Samsung SSD- ketyeg benne - feleslegesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- Hobby rádiós topik
- BestBuy topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +RTX 3080 +32-64GB DDR4 +1-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged