- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr Bond 007 #528 üzenetére
Qnap 212p > Syno 214, majd onnan a változatosság kedvéért egy Zyxelre.
Itt azt írják, hogy csak admin accounttal megy, mármint a Qnapnál, ami oké lehet, de Synonál tiltva van az admin account biztonsági okokból.
Miután azon gondolkoztam, hogy hazamegyek és kidobom a fenébe ezt a hulladékot és veszek egy Syno-t, pont kaptam egy e-mailt a Qnaptól:
Hello,
just a quick update about your photo station permissions request - developers considered it and will implement it in one of the upcoming photo station versions.
Best regards,
Lukas ZeminaEz legalább pozitív, cirka ~ fél évvel később, de legalább beteszik a jogosultság kezelést.
-
rizso
addikt
válasz
Mr Bond 007 #513 üzenetére
Egyik sem segített, továbbra is ugyanez a szitu
Párom telójáról elérünk mindent, szóval nálam van a gebasz, már csak ki kellene deríteni, hogy mi-hol...
szerk: NAS restart megoldotta
-
szilki
csendes tag
válasz
Mr Bond 007 #508 üzenetére
Ezek is megvoltak már. Írtam a supportnak.
-
szilki
csendes tag
válasz
Mr Bond 007 #506 üzenetére
Pontosan úgy csináltam ahogy írod, otthonról, engedélyezve van a TM és akkor írja ezt ki amit korábban írtam
-
blakey
titán
válasz
Mr Bond 007 #467 üzenetére
Kiegészítésnek szántam, tehát azt a felárat nem biztos, hogy megéri.
-
vtechun
veterán
válasz
Mr Bond 007 #465 üzenetére
A sima 251 is tud médiacenterként üzemelni, nem véletlenül van rajta is hdmi, távirányító a legkevesebb, kizárt, hogy ne menjen a Logitech Harmony-mmal
tehát, akkor lehet, hogy csak a ram, proci es a távirányító a különbség? Vannak itt gondolom olyanok akik nem a +-os változatot vették, tőlük kérdezném, megy a kodi szépen? Mert nekem egyelőre pc (Intel atom+ ion) alapokon van plex, kodi, samba Megosztas VPN, stb, de gyengécske a hardver plex átkódoláshoz. A kodi a legfontosabb és a torrent(RSS az utorrent szerinti testreszabhatóság szintjén jó lenne, hogy x sorozat ebbe a mappába, másik sorozat meg a másik mappába menjen)
-
blakey
titán
válasz
Mr Bond 007 #465 üzenetére
RAM-ot tudsz bővíteni én is ezt tettem, 90e-ből 4GB RAM-os a 251-em, távirányítani lehet a Harmony-val, szóval ez is megoldva (igaz, csak NAS-ként funkciónál). ami igazán eltérés az a magok számában mutatkozik, kérdés, hogy megér-e annyit. Nekem nem, 90-ből van egy 4GB RAM-mos inteles NAS-som, ami stabilan teszi a dollgát és nem lehet zavarba hozni.
-
-G-
csendes tag
válasz
Mr Bond 007 #457 üzenetére
Szia!
Pont ugyan ez volt velem is 453 Pro-t vettem 2 red először majd rá picivel a másik kettőt is bele tettem.
Emlékeim szerint meg lehet csinálni, de minden adatom elveszett a régi 2db hdd-ről (lehet én voltam a béna, de mivel csak pár hét telt el a bővítés közt csak pár film volt rajta)
Nálam nem zajosak igaz Rack szekrényben van a cucc. 453+4db 3Tb red.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #455 üzenetére
itt nincs az SHR-hez hasonló rugalmasan bővíthető RAID, viszont elvileg van egy funkció, amivel a meglévő RAID-1-et tudod RAID-5-re migrálni. link
nem tudom, mennyiben különbözik az 53-as széria az 51-estől, de a 251-ben a HDD-k (WD RED) hangosabbak, mint a hűtés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged