Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Netfone
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Annyira nem vagyok otthon a hálózati dolgokban, de nekem is szokott problémám lenni, amikor fel kéne ismerjem a hálózati dolgokat. Részben WIN 10 alatt kellett beállítani, ezt a megosztásos vackot, de nekem még olyan gondom volt, hogy a vírusirtóm tűzfala (Kaspersky) nem vélte biztonságosnak a hálózatot, amit nem jelzett, volt net, meg minden csak nem láttam a NAS-on megosztott dolgokat (vagy egyiket sem, vagy volt amikor LAN-t igen, de ugyanazon a routeren a WiFi-t nem), amit megváltoztatva, azaz biztonságosnak átállítva simán ment a dolog.
Nem biztos, hogy nálad ez a probléma forrása, nem vágom a hálózati témát (meg az informatikát se), inkább hívjuk csak egy tapasztalatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest