- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- MIUI / HyperOS topik
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
cousin333
üzenetére
Tavaly QT-vel szenvedtem, de aztan kiderult, hogy lehet ezt ugyesebben is, de akkor kifutottam a projekttel az idobol, es elakadt a tanulas.
Most szeretnek a ugy nekiindulni, hogy mar valami egyszerubb megoldast hasznalok.
A konkret feladat az lenne, hogy a gep elinditja a tapegyseget egy uzenettel a soros porton, olvassa a poton, amit kuld egy VA mero, es amikor eloall a trigger feltetel, akkor olvasna az oscilloscope-omat. Ez nagyjabol meg is van, menti a meresi eredmenyeket idobelyeggel.
A gond az, hogy kene valami perzisztencia kijelzest irni, mert mindig excelben csinalni az nem annyira jo. Persze, mukodik, es jo is, meg miden, csak megis na, jo lenne valami realtime kijelzes.
Szeretnem a vegen az egeszet PC-rol RPi-re portolni. Szoval Linuxos felulet igazan jo lenne, de igazabol az lenne a legjobb, ha Linuxon, meg Windowson is menne a programom. Itt egy kicsit elvesztem a soros port kivalasztasaban. Jo lenne azt is GUI-n...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- Battlefield 6
- A DirectX 11 natív támogatását bizonygatja az Imagination
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Crimson Desert
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest