Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
cousin333
üzenetére
Tavaly QT-vel szenvedtem, de aztan kiderult, hogy lehet ezt ugyesebben is, de akkor kifutottam a projekttel az idobol, es elakadt a tanulas.
Most szeretnek a ugy nekiindulni, hogy mar valami egyszerubb megoldast hasznalok.
A konkret feladat az lenne, hogy a gep elinditja a tapegyseget egy uzenettel a soros porton, olvassa a poton, amit kuld egy VA mero, es amikor eloall a trigger feltetel, akkor olvasna az oscilloscope-omat. Ez nagyjabol meg is van, menti a meresi eredmenyeket idobelyeggel.
A gond az, hogy kene valami perzisztencia kijelzest irni, mert mindig excelben csinalni az nem annyira jo. Persze, mukodik, es jo is, meg miden, csak megis na, jo lenne valami realtime kijelzes.
Szeretnem a vegen az egeszet PC-rol RPi-re portolni. Szoval Linuxos felulet igazan jo lenne, de igazabol az lenne a legjobb, ha Linuxon, meg Windowson is menne a programom. Itt egy kicsit elvesztem a soros port kivalasztasaban. Jo lenne azt is GUI-n...
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest