- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazs87
tag
válasz
cousin333
üzenetére
Köszönöm a reakciót cousin333!
A 3.3-at azért használtam, mert a gépemre épp az volt letöltve.
Közben megtaláltam hogyan kell cmd-ben libet installálni, de az általad javasolt megoldás sokkal szimpatikusabb.
Te milyen verziót használsz/javasolsz?Első körben idle 2.7-tel fel is tudtam installálni a libet, de hibára futott a rossz verzió miatt. Azt mondták, hogy a 3-asat használjam, de melyiket?
A pip installálás is a win cmd-ben megy?A "nagy" pythonos tervek alábbhagytak, most már csak az a cél, hogy ez a lib menjen. (perpill a setuptool és egy másik lib körhivatkozást hoztak létre és egymást kérik az install teljesítéséhez).
Felrakom az általad javasolt python verziót, no meg a PyPi-t és szerencsét próbálok még egyszer.
Egy elvileg 5 perces problémával szenvedek napok óta, velem van a gond?Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A pip installálás is a win cmd-ben megy?