- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
Permutációval roppant egyszerű a dolog. Egy ciklusban végigmész a permutations([...]) által visszaadott listán, aminek mindegy eleme egy mondjuk x tömb lesz az aktuális permutációval. Az x tömb a nyolc ismeretlen számot jelöli (x[0]-tól x[7]-ig). Ezekre beteszel 6 darab if-et (olyasmit, mint amit te is felírtál, csak nem egyedi változókkal, hanem a tömb elemeivel), amiben ellenőrzöd az egyes vonalak mentén az összegeket. Ha bármelyik nem 26, akkor continue. A legvégén pedig kiiratod az x-et.
Házi feladatokat nem igazán oldunk meg más helyett, de ha van bármi kód kezdeményed, és elakadsz, akkor szívesen segítünk.
Szerk: Csak egy megjegyzés, hogy ne zavarjunk még jobban össze: én a fix számokat nem vettem bele a permutációba, mint sztanozs. Én csak a 8 ismeretlent permutálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Háztartási gépek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Synology NAS
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest