Hirdetés
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzVFE1
csendes tag
Üdv, kezdőként lenne tanácsra szükségem, de gondolom a kérdésből ez fel fog tűnni. MobaXterm app-ban szeretnék műveleteket automatizálni és úgy olvastam, hogy erre a pyWinauto a legalkalmasabb. A MobaXterm -et arra használom, hogy egyszerre indítsak ssh command terminálokat különböző IP-k felé. Az egyes terminálok külön tab-okon jelennek meg a MobaXterm felületén. Azt már elértem, hogy parancsokat tudjak küldeni a terminálokba és váltogatni is tudok a terminálok között, ha CTRL+TAB-ot küldök az ablakba. Következő lépésként azt szeretném elérni, hogy a kód magától felismerje, hogy éppen melyik tab-ban dolgozik a terminálban lévő prompt alapján. Ott akadtam el, hogy kiolvasni sem tudom a prompt-ot, ezt get_line-al próbáltam. Az alábbi módon próbálkoztam:
from pywinauto.application import Application
app = Application(backend='uia').start('"C:\\Program Files (x86)\\Mobatek\\MobaXterm\\MobaXterm.exe"').connect(title='val',timeout=100)
textEditor = app.val.child_window(control_type="Tab").wrapper_object()
print(textEditor.Edit.get_line(0))
textEditor.type_keys("^{TAB 2}")
textEditor.type_keys("test",with_spaces = True)
De az alábbi hibaüzenetet kaptam:print(textEditor.Edit.get_line(0))
AttributeError: 'TabControlWrapper' object has no attribute 'Edit'Tudna segíteni valaki, hogy mit rontottam el?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest