Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- MIUI / HyperOS topik
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
A linuxot csak ugy mondtam hogy aka'r az is, alapbol win-en vagyok.
Hm, azt hittem hogy minimalis szukseget mondok azzal hogy debug
De vegulis kivalthato sout-tal (ize, itt nem ugy hivjak). Arra akartam csak utalni, hogy ezek nem sokobjektumos, nem parhuzamos, nem felhaszn.feluletes, nem webes programok, hanem egyszeru, akarmilyen altalanos celu nyelvben megoldhato feladatok, csak a kompaktsag es az osszetett adattipusok egyszeru letrehozasa es hasznalata miatt (azok surun kellenek, pont a lista es a map) lenne python.
Kozben rajottem, hogy guglizhattam is volna, talaltam me'g portable csomagokat is, elinditok vagy akar telepitek parat, aztan kitalalom. Azert koszi az infot.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Független Samsung Galaxy S23 SM-S911B/DS apró hibával
- 16GB DDR4 3200Mhz ram
- Supra LoRad 2.5 Silver Anniversary edition 1,5 m
- HP EliteBook 840 G7 i5-10310U - TOUCH 16GB RAM 256GB NVMe világítós billentyűzet, üzleti laptop
- Philips 34" 34M2C3500L/00 WQHD VA 180Hz HDMI/DP ívelt gamer monitor (019)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De vegulis kivalthato sout-tal (ize, itt nem ugy hivjak). Arra akartam csak utalni, hogy ezek nem sokobjektumos, nem parhuzamos, nem felhaszn.feluletes, nem webes programok, hanem egyszeru, akarmilyen altalanos celu nyelvben megoldhato feladatok, csak a kompaktsag es az osszetett adattipusok egyszeru letrehozasa es hasznalata miatt (azok surun kellenek, pont a lista es a map) lenne python.