Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VoLTE/VoWiFi
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
A linuxot csak ugy mondtam hogy aka'r az is, alapbol win-en vagyok.
Hm, azt hittem hogy minimalis szukseget mondok azzal hogy debug
De vegulis kivalthato sout-tal (ize, itt nem ugy hivjak). Arra akartam csak utalni, hogy ezek nem sokobjektumos, nem parhuzamos, nem felhaszn.feluletes, nem webes programok, hanem egyszeru, akarmilyen altalanos celu nyelvben megoldhato feladatok, csak a kompaktsag es az osszetett adattipusok egyszeru letrehozasa es hasznalata miatt (azok surun kellenek, pont a lista es a map) lenne python.
Kozben rajottem, hogy guglizhattam is volna, talaltam me'g portable csomagokat is, elinditok vagy akar telepitek parat, aztan kitalalom. Azert koszi az infot.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PS5 CFI-1016A
- Garmin Fenix 8 sapphire amoled 47mm Navigate(!), számla, garancia.
- Érintős ! ThinkPad X1 Carbon Gen11 - 14"iPS 100% sRGB, i5-1335u, 16 / 256 SSD NVMe SZLA +GARANCIA
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De vegulis kivalthato sout-tal (ize, itt nem ugy hivjak). Arra akartam csak utalni, hogy ezek nem sokobjektumos, nem parhuzamos, nem felhaszn.feluletes, nem webes programok, hanem egyszeru, akarmilyen altalanos celu nyelvben megoldhato feladatok, csak a kompaktsag es az osszetett adattipusok egyszeru letrehozasa es hasznalata miatt (azok surun kellenek, pont a lista es a map) lenne python.