Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noddy
senior tag
Egyelőre 2.7-es tutoriálokat nézek, a full circle magazin pythonos leckéket és az itt is említett G. Swinnen könyvet néztem ki (előbb legyek túl az elsőn
). Bár ahogy fórumokat is nézek valószínűleg a 3.x python lesz a jövőben a befutó, legalábbis úgy tünik hogy a fejlesztők nem akarják nagyon a 2.x-es vonalat tovább vinni. De ahogy most eljutottam a gui-ig itt nem akarok mindent össze vissza, hanem az alap feladatokat is csak egy rendszerben szeretném megtanulni. (pl. akciók lekezelése, méretezések, osztályok felépítése).Most megnéztem a tkinter-t és elég egyszerűnek tűnik még az én laikus szememnek is, de kérdés mennyi lehetőség rejlik bele és nem-e futok bele valamibe amit nem lehet alatta megcsinálni (adatbázis kezelést szeretnék csinálni, ha eljutok odáig)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Interactive Brokers társalgó
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Bár ahogy fórumokat is nézek valószínűleg a 3.x python lesz a jövőben a befutó, legalábbis úgy tünik hogy a fejlesztők nem akarják nagyon a 2.x-es vonalat tovább vinni. De ahogy most eljutottam a gui-ig itt nem akarok mindent össze vissza, hanem az alap feladatokat is csak egy rendszerben szeretném megtanulni. (pl. akciók lekezelése, méretezések, osztályok felépítése).