Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noddy
senior tag
Egyelőre 2.7-es tutoriálokat nézek, a full circle magazin pythonos leckéket és az itt is említett G. Swinnen könyvet néztem ki (előbb legyek túl az elsőn
). Bár ahogy fórumokat is nézek valószínűleg a 3.x python lesz a jövőben a befutó, legalábbis úgy tünik hogy a fejlesztők nem akarják nagyon a 2.x-es vonalat tovább vinni. De ahogy most eljutottam a gui-ig itt nem akarok mindent össze vissza, hanem az alap feladatokat is csak egy rendszerben szeretném megtanulni. (pl. akciók lekezelése, méretezések, osztályok felépítése).Most megnéztem a tkinter-t és elég egyszerűnek tűnik még az én laikus szememnek is, de kérdés mennyi lehetőség rejlik bele és nem-e futok bele valamibe amit nem lehet alatta megcsinálni (adatbázis kezelést szeretnék csinálni, ha eljutok odáig)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Bár ahogy fórumokat is nézek valószínűleg a 3.x python lesz a jövőben a befutó, legalábbis úgy tünik hogy a fejlesztők nem akarják nagyon a 2.x-es vonalat tovább vinni. De ahogy most eljutottam a gui-ig itt nem akarok mindent össze vissza, hanem az alap feladatokat is csak egy rendszerben szeretném megtanulni. (pl. akciók lekezelése, méretezések, osztályok felépítése).