- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos46
tag
Sziasztok!
Hobbisoknak (mint én) és (talán nem csak) kezdőknek, van egy jó oldala az OSOYOO-nak, ahol 1916/04-től havonta napjainkig közölnek megépíthető részben gyakorló, bemutató programokat. Ezek nagyobbik része arduino-val foglalkozik. Érdemlegesen Innen indul: https://osoyoo.com/2016/04/
Miután itt ragadtam távol kis hazámtól van időm böngészgetni. Most mindenek előtt ajánlom figyelmetekbe a - yandex.ru - oldalt, mert én a magam színvonalához (is) számtalan sok hasznos megvalósítható cikket találtam. Igaz minden orosz nyelvű, de mivel a Raspberry Chromium böngészőjét használom, annak a fordítója kiválóan működik, nagyon érthetően fordít. Az itt talált alábbi oldalon kezdetnek 32 érzékelő cikke is van (meg még sok egyéb), mindegyikhez tartozik C nyelvben és Pythonban írt program. Ez az oldal angol nyelvű.
https://www.sunfounder.com/learn/sensor-kit-v2-0-for-b/lesson-1-dual-color-led-sensor-kit-v2-0-for-b.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Star Trek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest