- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
kovisoft
üzenetére
Köszi, ma is tanultam egy alapdolgot, amit már hamarabb kellett volna megismerni.

@axioma,
Egyfelől ha van időm, szeretek körbejárni egy adott problémát és többféleképpen megoldani, különösen azért, mert nincsenek mély ismereteim a pythonról, s így egybekötöm az ismeretszerzéssel. Másrészt nem derogál sem ez, sem az. Akármennyire is furcsa, vagy érthetetlen, szeretném bővíteni az eszköztáramat a különféle megközelítésekkel. Azt hittem, a scandir egyszeri futásával + filterrel a legegyszerűbb elvégezni a feladatot, de mint kiderült tévedtem. Ám jött kovisoft, írt 2 mondatot és ezzel a két mondattal rengeteget segített.
Amúgy valóban csak kisebb, kvázi "hobbiprojectek" ezek, de általában igyekszem úgy gondolkozni, hogy az erőforrások gazdaságosan legyenek felhasználva, mégha ennek nincs is jelentősége. Az pedig az én mániám, hogy a kód legfőként minél egyszerűbb (ha nem is tömörebb), de jól olvasható, értelmezhető legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Thrustmaster T500RS + kézifék, kormány adapter
- Gamer PC - i9 14900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- ÚJ STEELSERIES Arctis Nova Pro Wireless Playstation fekete
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4519
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs