Hirdetés
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
A kovetkezo a problemam: epitettem egy "muszert", ami feszultseget mer, arduino alapon, es soroson elkuldi PC-re. Ez eddig ugye nem egy nagy truvaj... tettem ra optocsatolot, hogy galvanikusan le legyen valasztva. Hanem mostmar kifogytam a soros portbol, mert 8 ilyet akarok a gephez kotni. Tettem a panelocskamra egy RS485 drivert, meg az FTDI-hoz is toltam egy drivert, amin az adat iranyt a DTR szignallal kivantam allitani. A python kodom ugye kesz, ami eddig "patentul" ment, (kevesse igenyes, de mukodik, ir a kepernyore, ment file-ba, ilyenek, mondjuk kilepni nem lehet belole rendesen, de most ez mindegy is,) meg tudom kapcsolgatni a DTR-t, de sehogyan sem tudom szinkronba hozni a DTR kapcsolgatasat a kommunikcioval. Ott van a kutya elasva, hogy kapcsolom adasra a konvertert, tolom ki az adatokat, de azt nem tudom, mikor szalad ki az adat a soros porton.
Tudnatok ebben segiteni? Elore is koszi a segitseget!Jut is eszembe... most W7-en nyomulok, de jo lenne, ha tudnam migralni RP-ra. (Raspbian)
Most Python 2.7-et hasznalok, mert a cegnel is az van, es igy egyszerubb nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Blu-ray lejátszók
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Highguard - Nagy érdeklődéssel indult, de vannak gondok vele
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs