Új hozzászólás Aktív témák
-
justmemory
senior tag
válasz
s3toraph
üzenetére
Magyar nyelvű könyv tekintetében sajnos nem tudok segíteni, mert nem igazán használtam semmilyen könyvet, illetve java részt angolul tájékozódtam...
Az IDE-vel kapcsolatosan - noha nem nekem szólt - csak a saját tapasztalataimat szeretném megosztani: én neovim-et használok (inkább szövegszerkesztő, nem IDE); ezt szépen be lehet állítani, hogy szintaktikailag, és mindenhogy (amilyen 'modult' beállítasz/telepítesz hozzá) kezelje a python-ban írt kódot (automatikus sortörés 79 karakter után, automatikus behúzás 4 szóköznyire, gépelés közben a lehetőségek felkínálása, aszinkron hibakeresés, stb.). El kell vele picit játszani az elején, de nem lehetetlen jól beállítani
A hátránya, hogy ebből nem tudsz rögtön kódot futtatni, azt külön kell megtenni, viszont értelemszerűen ha eleve hibát jelez a kódolásban, a futtatás előtt azt érdemes javítani. A másik hátrány, hogy eleve meg kell szokni a kezelést, a billentyűkombinációkat, stb., mire automatikusan tudod használni, viszont én most azt mondom, hogy megéri, mert roppant gyorsan lehet vele dolgozni. Ha amúgy is Linux-on szeretnél majd dolgozni, akkor lehet, hogy egy kipróbálást megér.
Tegyük hozzá, hogy erőforráshiány miatt én mást nagyon kipróbálni nem tudtam, így azért a fentebb leírtakat annyiban kezeld fenntartással, hogy más megoldás akár sokkal jobb is lehet/számodra jobban beválhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7100-6000 MBs - Eladó!
- HP EliteDesk 800 G1 TWR PC, i5-4690 CPU, 8 GB DDR3 RAM, Windows 11
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A hátránya, hogy ebből nem tudsz rögtön kódot futtatni, azt külön kell megtenni, viszont értelemszerűen ha eleve hibát jelez a kódolásban, a futtatás előtt azt érdemes javítani. A másik hátrány, hogy eleve meg kell szokni a kezelést, a billentyűkombinációkat, stb., mire automatikusan tudod használni, viszont én most azt mondom, hogy megéri, mert roppant gyorsan lehet vele dolgozni. Ha amúgy is Linux-on szeretnél majd dolgozni, akkor lehet, hogy egy kipróbálást megér.