- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
monroe8609 #1593 üzenetére
Amúgy szerintem az a polar óra elég komoly, nem gondolnám, hogy gyárilag rosszul mér. Esetleg, legfeljebb ha úgy látod, hogy pontatlan, nem tudom hogy a polar-nál hogy hívják, de egy törlés és gyári visszaállítás lehet, hogy kell neki, újrapárosítással, és akkor beáll. De az nem gagyi szerkezet, tehát nem hinném, hogy nem képes jól mérni.
-
válasz
monroe8609 #1591 üzenetére
Elég kevés, persze nem lehetetlen. De sokmindentől függ. Nekem a garminom, amit elég pontosnak szoktak tartani, 790-et mutatott ébredés után mint nyugalmi elhasznált kalória, igaz én csak olyan 7 óra fele keltem.
Visszaolvastam, esetleg a te órád ezt aktív kalóriának írja? Az enyém külön jelzi az aktív és a pihenési elhasznált kalóriákat. Kérdés hogy kinél melyik a több, attól is függ hogy fizikai munkát végzel-e, mennyit sportolsz az adott napon stb. Ha 1400 lépést mért alvás közben az tényleg furcsa, de 400 egynéhány pihenési kalória szinte biztos megvan éjféltől ébredésig.
-
mcsm88
senior tag
válasz
monroe8609 #1589 üzenetére
Nem jártál úgy, mint az egyik band2-es fórumozó? Az a perec éjféltől méri az új nap adatait, ő meg hajnalban még bulizott 😃.
-
bringasisti
őstag
válasz
monroe8609 #1095 üzenetére
Nem tudom a választ, de mivel a telefon nagyobb vas, nagyobb memória gondolom hogy többet kapsz. Soroksari út elején van a szerviz ott megkérdezheted
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Linux kezdőknek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Eredeti játékok OFF topik
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged