- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pali33
kezdő
válasz
cuebler #1706 üzenetére
Ha már megosztottad a progit, az is fontos lenne, hogy windows 10 alatt futó progija is legyen, ne csak Androidos, mert nem vagyok egy okosteló fan...
Melyik a windowsos, és melyik a jobb progija a Suunto-nak? Lehet a kettőt szinkronizálni, hogy ne kelljen duplán felvinni az edzéseket? -
Pali33
kezdő
válasz
cuebler #1703 üzenetére
Elhiszem, hogy jó óra, de több, mint 100 Euro-val drágább még az amazonon is!!!
Mesélj még róla, mivel tud többet, miben jobb a Baro9, mint a Spartan Baro?
Ha túl lassan mész, túrázásnál nem zavarodik össze? Mert az is benne van a tervben a jövőben...
Tud olyat, hogy elment egy helyet, ahonnan indultál, és vissza tud irányítani oda?
Tetszőleges helyeket meg lehet jelölni, ahol mindig részidőt mérjen?
A Spartan Baro már nagyon a végső lélektani határom, és persze akkor már kell mellkaspánt is... -
válasz
cuebler #1696 üzenetére
Igen én is úgy tudom, hogy a plus-oknál mindegyikhez jár.
Az X azért jó választás szerintem mert nagyobb ház, nagyobb akksi.Majd írjál a suunto-ról használatot követően, hogy milyen, én kíváncsi lennék rá. Főleg az érdekelne, hogy annak milyen a telefonos app-ja, milyen további szolgáltatások jönnek hozzá, mennyire egyszerű strava-val, runtastic-kal használni meg ilyenek.
Akár egy blogbejegyzést is megérne. -
válasz
cuebler #1690 üzenetére
Nem az 5s-t kellett volna nézned garminból hanem az 5X-et vagy 5X plus-t. De ezt írtam is.
De nem biztos hogy neked megérte volna a fenix felára. Ha a térkép nem kell, akkor nem biztos. Én pl használom, de más lehet hogy nem. Az 5X-eknek zafír az üvege, nekem ez volt már hogy jól jött, a suunto-t nem ismerem ebből a szempontból. -
Snoop-y
veterán
válasz
cuebler #1667 üzenetére
+1 a Fenixre.
Nagyon elegedett vagyok az enyemmel. (5x Plus)
A gps nagyon pontos. Egyedul a lepcsozest nem meri 100%-os pontossaggal de ez minden sportorara igaz.
Viszont lepcsozo uzemmodban tudod korrigalni az eredmenyt szoval ez legyen a legnagyobb problemaja.
Uzemido kivalo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair TC100 RELAXED gamer szék jóformán új
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest