- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuebler
senior tag
válasz
sz_abika #1743 üzenetére
suunto dettó a tevékenység befejezésekor küldi át az adatokat a strava-nak.
vegyél egy garmin edge 520 kerékpáros "kompjútert", az menet közben is dobálja az adatokat, pl éppen "mért" szakasz van, ki van előtted az eddigi időid alapján, milyen idővel, stb...
ezt a mellkaspánt dolgot nem vágom... suunto 9 tudja ezt mellkaspánt nélkül is, de gondolom, a garmin sincs ebben lemaradva, legalább a fenix szintjén. most így átolvasva. menet közben szeretnéd látni a pulzus- meg távadatokat grafikonban? csak mert olyan 10km után eszembe nem jutna menet közben ilyen adatokon rágódni -
cuebler
senior tag
akit érdekel, bicajozz.hu-n akcióznak pár garmin órát. lehet, hogy máshol is
-
cuebler
senior tag
ebben sajnos nem leszek nagy segítség, egész nap számítógépen dolgozom, örülök, ha edzések után nem kell megint elővennem
tudomásom szerint a movescount a régi szoftver, az általam használt suunto app pedig már sportstracker alapú, ráadásul a két szoftver között nincs (vagy legalábbis asszem nem tanácsos) az átjárhatóság. több info itt. win10 app-ról nem is tudok, gondolom a régi movescount-hoz lehetett
-
cuebler
senior tag
nem tudom miben tud többet a baro9, mint a spartan baro, mert csak előbbihez van szerencsém
amikor kerülgettem az órákat, csak a spartan ultra jött számításba, a spartan baro nem.
visszatalálás funkció "természetesen" van, bár csak elméletben, mert túrázni még nem vittem. "túl lassan", ezt nem vágom... ha megyek mér, ha megállok, megáll -
cuebler
senior tag
kérd el előre a karácsonyi-szülinapi-névnapi ajándékodat és vegyél egy ilyet nekem jó hónapja van meg copper kivitelben, azóta gyakorlatilag hozzánőtt a csuklómhoz. futáshoz, kerékpározáshoz használom, hetente egyszer kell töltenem és lazább üzleti megjelenéshez is kifogástalan darab. persze mindjárt jönnek a garmin-os kollégák és lehurrognak
-
cuebler
senior tag
5S plust néztem a zene miatt. de elriasztott, hogy pont a zene miatt nagyon gyenge az üzemidő. aliról rendelt füles tudja az önálló mp3 lejátszást 16gb beépített memóriáról, kb 26 dodóért...
Snoop-y: ha annyira "frusztrálna", akkor sem vennék garmin-t, mert magamnak veszem, nem nektek (vagy a szomszédnak). akkor vennék garmin-t, ha 60k pluszt indokolna számomra a fentebb leírt három fícsör (topomap, garminpay, zene). a zenét megoldom, a másik kettő pedig bőven nem ér meg 60 rugót. kérlek, ne vitatkozzunk ezen. van egy véleményed, amit tiszteletben tartok (legalábbis nem gondolom, hogy fikáztam volna), te is tartsd tiszteletben az enyémet. a tanácsotokat kértem, elolvastam, értelmeztem, nekem megéri a suunto, főként, hogy szeretem a ritkább, "egzotikusabb" dolgokat.
pacsi
-
cuebler
senior tag
suunto 9 baro lett csak hogy javuljanak az erőviszonyok
a garmin plusz ficsörjei (topomap, garminpay, zene) nem érnek annyit nálam, mint a közel egynapos gps üzemidő. ezt remélhetőleg még júniusban tesztelhetem is
plusz az egzotikumfaktor a garminhoz képest. ahogy egyik barátom fogalmazott a bmw ikszhatosára: lassan már minden happy meal menühöz ezt adják
-
cuebler
senior tag
suunto spartan ultra kihúzva
sarkcsillagnál sem lehet már rendelni, kivezetik a palettáról szerintem csak széthúzzák a kínálatot. fenn a kilences, alatta az új ötös, a kettő között pedig hamarosan a nagy semmi. aki valami komolyabbat szeretne, az vegye le a felső polcról a suunto9-et. vagy vegyen mégis fenix-et
-
cuebler
senior tag
suunto-ról senki? jó lenne tudni, hogy az a 18/25 óra (spartan ultra/9 baro) tényleg igaz. az üzemidő kétségeket ébreszt, hogy a garmin megfelelne... egy balatoni kör olyan 11-12 óra szokott lenni és az már pont a határeset a garmin 5s+ esetében
-
cuebler
senior tag
sziasztok,
"komoly" problémával küzdök, szeretném magam meglepni egy komolyabb órával. a jelöltek: garmin fenix 5s, suunto 9 baro vagy suunto spartan ultra. futáshoz, terepfutáshoz, országúti és hegyi kerékpározáshoz amatőr szinten, mindet a magam örömére űzöm. elvárás a jó üzemidő és a pontos gps.
köszi előre is a véleményeket (a fentieket használók előnyben)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest