- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem igen. Nekem Vivosmart HR van, és az is csak akkor tölti át az adatokat, amikor fut az app, akkor ki is írja a Garmin appban, hogy épp szinkronizál. Pedig folyamatosan kapcsolatban van, az egyéb okos funkciók, pl. értesítések azonnal megtörténnek, de a mozgásadatokat csak időnként szinkronizálja. Ez a legtöbbször az app elindításakor van. Néha, ritkán, naponta párszor legfeljebb szinkronizál a háttérben is, pl reggel néha látom, hogy éjjel 1 és 3 között szinkronizálta a pulzusadatokat, de "folyamatosan" nem szinkronizál.
-
Gondwana
addikt
Rosebiketòl vettem, nekem innen, Szerbiàbòl a magyar garmin se kimondottan gari-opciò. Most nem csinàlok screenshotot, ha asztali gépre kötöd, belépsz a webes felületre, hosszù listàbòl vàlogat6sz telepìtendő nyelvet - de valaki kijavìthatnà a magyar erőttetését tàrsadalmi munkàban.
-
vscotina
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged