- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
-
Mobilarena
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sum-blink
aktív tag
Sziasztok, szokott valaki remote playezni PS4-ről? Minden játék támogatja?
-
sum-blink
aktív tag
Ennyiért vagy az itt is említett cserelét ajánlottam... Az is a bajuk, hogy ezek a játékok aránylag ritkák (ebay alapján), de ez relatív hisz aki folyton ilyen hirdetéseket néz belefuthatott már. A gamepad meg új, viszont utángyártott amit szintén nem találtam komoly értékcsökkentőnek ebayen: gép két ugyanilyen karral 18e pl.
-
sum-blink
aktív tag
Köszönöm szépen. Hirdetem máshol is, de sokszor hányok a magyar mentalitástól. Nem írok konkrét oldalakat, de közösségi médiában, fórumokon hirdetem és nincs nap, hogy ne szólnának be. Ma már durván visszaszóltam. Bár mindenki ilyen intelligensen és türelmesen tanácsolna, mint Te. Nem tudom... ettől jobb napjuk lesz-e, vagy jutalékot kapnak, esetleg ennyire nyominger az életük, hogy ezt figyelgetik? Áhh. Csak hangosan gondolkodtam. Még egyszer köszönöm.
-
sum-blink
aktív tag
Szerintetek egy Vitára esélyes, hogy valaki cserélne egy Gamecube-ot két jobb játékkal?
-
sum-blink
aktív tag
válasz
Adam_Shepard #9633 üzenetére
Látom nem olcsók a nagyobb kártyák. Mint anno a psp-nél... Na najd egy nagyobb kártyásat próbálok szerezni. Annyira nem kapkodnak a cube-omért se mondjuk. 😐
-
sum-blink
aktív tag
Köszönöm mindkettőtöknek a kifejtős választ. Magyarul a gép mellé még kell egy nagyobb kártya is, mint anno a psp-nél. Majd meglátjuk összejön-e csere, egyenlőre mindenki csak az egyik játékot vinné. Most költeni nem tudok rá, csak a GC egyrészt nincs kihasználva, másrészt van emulátor is ahhoz a pár játékhoz, ami miatt vettem.
-
sum-blink
aktív tag
Szerintetek egy használt vita cserélhető egy patent Gamecubera minden cuccával és 2 ritka játékkal?
Mármint én adnám a GC-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Futás, futópályák
- Temu
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest