- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prime110
aktív tag
Félreértettél, a Store persze maradjon csak meg, mint lehetősége a megvásárolt tartalmak kezelésének. Ez nem vitás. A vicc az én szememben, hogy a hivatalosan 2012-ben leállított Vita platformon fizetős tartalmakat adnak. Vagy ha már adnak akkor legyen csak egy jelképes összeg, de ne egy mai 3A játék árának a feléért már. Én így értettem.
-
MASSlag
tag
Köszönöm, szívesen fogadom a segítséget, nekem megfelelne az oda vissza postázás.
Nem vagyok egy Vita expert, de ha modolatlan Vitád van nem biztos, hogy meg tudod csinálni. A data/PSP2/UPDATE/ helyre kell a PSP2UPDAT.pup fájlt felmásolni. Ehhez tudtommal Vita Shell kell.
-
Gondolom, hogy a routerben kell állítani valamit, de nem tudom hogy micsodát.
Megköszönöm, ha megnézed, én is próbálok fórumozni közben külföldi oldalakon, de egyelőre nem találom a megoldást.
A Vita WIFI-n keresztül csatlakozik, de úgy hogy a Telenoros telómról csinálom a LTE-s HotSpot-ot.. -
-
fausto
addikt
Erre gondolsz? Vita hand grip Keresgélj a név alapján, millió féle van
-
Elims
veterán
Nem sok időm volt játszani,így a vita-t vettem elő és kipróbaltam ezt a wrc 4-et.
Már a 2.perc után tudtam,hogy rászaladtam és nem lesz hosszúéletű. :-( Ugyanaz a helyzet mint a legtöbb vita-s játéknál ahol sokszor kell nyomkodni a L1/R1 gombokat.Mivel hosszú ujjaim vannak nagyon kényelmetlen.Megnéztem,hogy hátha át lehetne rakni az x/négyzetre a gázt/féket,de sajnos nem. :-/
Jó lenne venni hozzá egy olyan kiegészítőt mint amilyet a psp-hez is kitaláltak -most nem jut az eszembe a neve- azzal hasonló lenne mintha egy joy-jal játszanék vagy csatlakoztatni a géphez egy joy-t azzal az account-os furfanggal.
Ha tudtok vhol olyan kiegészítőt jó árban,írjátok meg légyszives.Egyébként maga a játék nagyon tetszik.Elégedett vagyok a grafikával/hanggal/irányítással.Rally játéknak tökéletes!Én is merem ajánlani. :-) Leszámítva ezt a bénaságomat. :-/
-
-
sum-blink
aktív tag
Ennyiért vagy az itt is említett cserelét ajánlottam... Az is a bajuk, hogy ezek a játékok aránylag ritkák (ebay alapján), de ez relatív hisz aki folyton ilyen hirdetéseket néz belefuthatott már. A gamepad meg új, viszont utángyártott amit szintén nem találtam komoly értékcsökkentőnek ebayen: gép két ugyanilyen karral 18e pl.
-
sum-blink
aktív tag
Köszönöm szépen. Hirdetem máshol is, de sokszor hányok a magyar mentalitástól. Nem írok konkrét oldalakat, de közösségi médiában, fórumokon hirdetem és nincs nap, hogy ne szólnának be. Ma már durván visszaszóltam. Bár mindenki ilyen intelligensen és türelmesen tanácsolna, mint Te. Nem tudom... ettől jobb napjuk lesz-e, vagy jutalékot kapnak, esetleg ennyire nyominger az életük, hogy ezt figyelgetik? Áhh. Csak hangosan gondolkodtam. Még egyszer köszönöm.
-
-
Gijon
senior tag
Össze lehet "párosítani", bár ez hamis párosítás. A lényeg, hogy csak helyi hálózaton megy..., Bekapcsolod a ps4-et, kilépsz abból az acc-ból, amivel párosítva van a vita, és bejelentkezel egy másikkal. (gondolom van több acc. is a gépen) Ezután nyomsz a vitán remote playt-t, és ds4-el irányítod. Hátrányok: Nem avval az accounttal használod, amivel esetlegesen nekikezdtél a játéknak. stb (Ez is megoldható, ha van + memóriakártyád+ hajlandó vagy resetelni a vitát a cél érdekében.) Elég rövid idő, amíg teljes fényerőn tudsz játszani a vita képernyő megérintése nélkül, mert "takarékoskodik" a fényerővel, ezalatt nem az automatikus kikapcsolást értem, de az is max 30 perc. Szóval hamis a párosítás, mert valójában semmi köze a vitához a joynak.
-
krumpLEE71
csendes tag
-
perge666
veterán
Figyelj,szerintem nem kell hasonlítgatni a BF-hez és akkor nem lesz vele gond!
Szerintem élvezhető kis játék,az 1.részt fényévekkel túlszárnyalja,azóta eltelt X év,sokat fejlődött.
A PSP-s verziót ki ne próbáld,ha nem akarod megutálni újból a címet,szerintem iszonyat unalmas és rossz lett.James001 : Szerezz be egyet te is újból,hatalmas élmény még mostis.
-
LeventeV
senior tag
VooĐoo és fausto köszönöm a válaszokat. Szerintem holnap be is szerzem a játékot, most kerek 10 font a store-on, annyit megér. Disgaea 4-et még tuti megveszem, valamint szemezgetek a Freedom Wars-al, az YS-el és a WRC 4-el is. A 3 közül még az egyiket beszerzem szerintem, és ezzel az éves játék keret el is fogyott.
Elmis: PSP-re nagyon sok jó homebrew program van, köztük rengeteg emulátor: GBA, Nes, SNES, stb.
Az emulátor mint program szerintem nem warez. Az a tipikus szürke zóna. Google Play is tele van velük, mivel maga a program legális. Hogy azt hogy telepíted a konzolra (milyen módosítások szükségesek), illetve honnan szerzed be a rom file-okat, na az már warez.
-
danih
veterán
Hűha, elvileg nem.
Eszerint viszont igen.
Hát nem tudom -
Tex Murphy
tag
Jelentem, megy az Olliolli
Én voltam kasu, az újratelepítés sem oldotta meg. Gondoltam előveszem a kézikönyvet, hátha....A játéknak szüksége van az érintőképernyőre/tapipadra, amit a PS gomb hosszan tartó lenyomásával lehet előcsalni. A megjelenő kéz kurzorral mát megy rendesen..
Ma is tanultam valamit.
Más. Ipon-ban most 1363 Ft a Fifa 13, ha valakinek nem lenne meg. Ennyiért elfocizgatok vele. -
fausto
addikt
Nem nagyon követtem az eseményeket, de szerintem ne stresszelj rajta, valószínűleg nem fog ez így menni.
Mondjuk annyira nem követtem az eseményeket, de ha jól értettem: a hack sikerült, de a játékokat nem tudtad letölteni frissítés nélkül. Szerintem ez sehogy sem fog menni, új géppel sem. Ha le akarod tölteni a játékaidat, akkor frissíteni kell a legújabb fw-re. Ha felmásolod a memóriákártyára valahogy (vagy a Vita-n töltöd le, vagy a PS3-mal, PS4-gyel párosítod), ahhoz, hogy menjenek, aktiválni kell a PS TV-t, amihez megint csak be kellene jelentkezni, azaz megint ott tartunk, hogy frissíteni kell.
Én azt mondom, hogy ha tudod, akkor használd így, ahogy most van, semmi sem garantálja, hogy ha veszel egy újat, azzal menni fog. Nekem sem sikerült, de ez van, azért egy pár játék megy rajta, amit szíves tolok tévén(pl. Persona 4, Killzone, Soul Sacrifice) Az Uncharted nekem is fáj, de ez van
(amúgy meg ilyet itt nem szabad mondani, de reméljük előbb-utóbb lesz rendes törés és majd akkor lehet tolni minden rajta)
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- AliExpress tapasztalatok
- Bionic Bay teszt
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- KERESEK Xbox 360 Fat előlapot ép ajtókkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest