-
Mobilarena
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
seniman #10497 üzenetére
Azóta jól működik nálam.
Most fejeztem be a God Of War2-t,Zeusnál a végén majdnem kicibáltam a hajamat mire a gombkombinációt sikerűlt időben és jól megnyomni, több mint másfél órát szenvedtem vele,tiszta ideg voltam.
Most nagyon de nagyon sokáig nem fogom hiányolni Kratost úgy érzem,ha létezne akkor az édesannya is csuklana nem gyengén most.Megyek tovább az Assassins Creed3-al,az nyugisabb lesz,élvezettel vittem végig annó,utána jöhet az AC Chronicles ésatöbbi.............
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- Google Pixel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BMW topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- KERESEK Xbox 360 Fat előlapot ép ajtókkal.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest