- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Mennyire megszokható a kontroller használata, egyesszám elsőszemélyes játékokban?
Jómagan sok-sok éven keresztül játszottam pc-n, de a nyáron eladtam a gépem, és vettem egy notit (amit nem bántam meg). Viszont most tűnődöm, hogy játszani kéne valamivel...
De tartok a kontrollertől.
!THX!
-
Palika71
őstag
válasz
HoReSz1975 #115 üzenetére
Csak a kérdés nem gáz, mert ha pl. nem írod a folytatást, akkor az még lehet pusztán szakmai jellegű...
De nem viszi. -
Palika71
őstag
Az már igaz, hogy mind a két srácnak az arcába néztem, mert én is kíváncsi voltam, hogy ki képes megvenni a cuccost. Valóban, egy kicsit fanatikus őrülteknek tűntek.
Szóval, hogy is mondjam...
Olyan sunnyogó, szadista, szataír arcuk volt.
Köszönöm az elismerést, üdvözöllek a klubban! -
Palika71
őstag
Miközben a Camponában voltam 5 napja a családdal, és csak én láttam két csávót, aki PS3-mal a hóna alatt iszkolt ki az EW-ből. 1 óra alatt!
Hát seninek nincs ilyen??? -
Palika71
őstag
Fizikailag biztosan, mert a TV csak 1366x768-at tudott.
Ma láttam úgy, hogy egy motoros játék futott rajta. Nem mondom azt, hogy volt olyan szép a képe (82-es LCD), mint az én konfigomnak, de az XBox360 -nál tényleg jobban nézett ki.
Az nem igaz, hogy über-brutálul alázza a konkurenciát, mint ahogy a kampányban volt, de tényleg jobb. És iszonyat igényes a készülék kasznija. Egyszerűen mint ''szobor'' megállja a helyét!
Érdekes lett volna, ha ráteszik egy valós 1080p-s LCD-re, de sajna nem tették. -
Palika71
őstag
Láttam ma egy PS3-on lejátszott 768p-s koncertfilmet, amit egy 82cm-es LCD-re tettek ki.
Egyszerűn ennyi:
A skacok összevetették egy 200-valamennyi ezres asztali BR lejátszó képével, és nem találtak különbséget. -
Palika71
őstag
Pontosítanék: Mediamarkt, március 23., 165k!
-
Palika71
őstag
1-2 nap, és lehet hazavinni a PS3 -at az Electroworld -ből. Miztosan lesz máshol is, de én még csak ilyen szórólapot kaptunk!
Nagyon kíváncsi vagyok az első igazi ''tapasztalat''-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest