- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Bertók #58777 üzenetére
PS topikban gyanús, hogy a PS-t fogják ajánlani
Én mondjuk használtam X360-at is a PS3 előtt. Annak az előnye a PS3-mal szemben a kontroller maga. A karokról nem csúszik le az ember ujja, meg a ravasz is sokkal kényelmesebb, meg úgy fogásra is kellemesebb, mint a Dualshock 3, például a karok elhelyezése miatt. Nem mintha ezzel bármi gond lenne amúgy, de szerintem az Xbox kontrollere jobb.
Amiben meg a PS jobb: ingyenes multi, bluray lejátszó, komoly exkluzív játékok (ezt nézegesd meg mindkettőnél), erősebb gép. Ezek elég erős érvek a PS mellett, egy kontroller nem ér annyit, hogy Boxot vegyél szvsz. Ja, a PS kontrollere (ugye a vezeték nélküli) aksis, USB-n töltődik, ellenben az Xboxos elemmel működik (amit viszonylag hamar megzabál), vagy aksiról, ha megveszed hozzá külön, ami hozzá való.
A többi dologban vagy ugyanolyanok vagy szubjektív dolgok, a super slim csúszós lemezadagolójával szerintem kicsit olcsóbb hatást kelt, mint az új X360, meg a bekapcsolós csippanás sem olyan menő, mint a másiké, de amúgy teljesen jó, megbízható kis masina. Javítani ezeket nem annyira lehet, esetleg forrasztani, de nem jellemző, hogy kéne (meg ugye akkor a gari ugrik). HDD-t lehet cserélni bennük. A PS Super Slim nem melegszik nagyon, viszonylag csendes is, jól szellőzik. A Box nálam hangosabb volt.
Szerintem PS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest