Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Proxmox hálókari csere, ha már megvettem...
Az elmélet egyszerű: régi ki, új be, kanócok átdug, örül.
De tudjuk, h ilyenkor hiszti van, szal. régi marad, új be mellé, majd átírjuk a vmbr-eket az új NIC-re, bódottá.
Ezt is tettem... volna, de nincs net, bammm... WTF...?
monitor be,ifup -a
szerinte nincs meg a keresett "régi" NIC... háteszthogy?ip -a
A régi kapott új nevet, illetve a nevében cserélődött egy szám. Fain.
Ezen túljutva kicsit aggódva indítottam újra, csak az új karival, de megy szépen. A régit manuálisan kellett a network-ből törölni.Konklúzió: mindenre IS készen kell állni
Jó, hogy vártam hétvégéig, hét közben nem jó ilyesmit bemarni hajnalig
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest