Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Kipróbáltam. Egy pöttyet azért butább a motor, mint az első rész dx10-es változata, cserébe viszont elképesztő jól fut. 70-100 fps élsimítással meg minden szirszarral.
-
Silenzio
addikt
válasz
--Disztroj--
üzenetére
Hogy mi a kevés? A cache meg az alap fsb. Egy alapvetően alsó kategóriás procival nem fogod megverni a gyorsabbakat, akármennyire tuningolod. Persze ez játékfüggő is. Nekem most alap órajelen nem megy 30 fps alá 1440x900-ban, szintén 4850-nel. Minden csutkán, AA, Win 7, 9.6 driver. Cserélj drivert is!
-
Silenzio
addikt
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Azóta meg tudtam csinálni, de csak hammerfist-tel. Tök mindegy, szarrá fejlesztettem magam, a küldetés végére mégis összegyűlt ugyanannyi pontom. Kövezzetek meg, de a Spiderman 3-at jobb' szerettem. Szeretem a képregény világát, az újdonság varázsával hatott a sandbox megvalósítás, elképesztő pofás volt a grafika, a Prototype-ban még a HDR nyomait sem vélem felfedezni, míg a 2007-es S3-ban csillogott-villogott minden a napfényben. Ha egy kicsit rágyúrtak volna a természeti hatások megjelenítésére, sokkal nagyobb lenne a kontraszt a pokollá változott NY és a játék eleje közti miliőt tekintve.
Ez a játék a hozzám hasonló mizantróp seggfejeknek igazi kánaán. Egy átmelózott nap után a monitor előtt az ember kiélheti legtitkosabb destruktív vágyait. Eleinte próbáltam megóvni a civileket, aztán beláttam: egy félisten miért törődne halandókkal?
Csak egy a baj ezzel: a túl nagy szabadság és a Superman-fíling miatt kihívás híján a játék csenben unalomba fullad. A kevesebb több lett volna. -
Silenzio
addikt
Van egy küldetés, hogy mintákat kell gyűjteni fertőzött víztornyokból. Már a 2.-nál nyakamon a hadsereg, széjjellövik helyettem, mielőtt a víztornyok közelébe érnék már 4-5 szörny jön, csapkodok össze vissza, mielőtt el tudnám pusztítani, az a buzi torony meg megheccselődik én meg gyűjtök 0 mintát. Mi a redvás pudvás lószart csinálok rosszul? Eddig sétagalopp volt a cucc, ezt meg most nem tudom megcsinálni. Emellé adódik még, hogy sokkal többet vártam a játéktól, eléggé csalódott vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Chrome
- Hardcore café
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Arany János - Kapcsos könyv
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-7G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak egy a baj ezzel: a túl nagy szabadság és a Superman-fíling miatt kihívás híján a játék csenben unalomba fullad. A kevesebb több lett volna.