Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyusz
őstag
Biztos leírták már a megoldást, de most nem találtam, persze remélem egyre gondolunk. Szóval a sárga izéket kéne összeszedegetni, ami a mutánsok/szörnyek megölése után keletkezik, és azzal töltődik a jobb felső sarokban a mutató, ami a genetikai minták számát mutatja. Magyarul annak a mutatónak kéne teljesen feltöltődnie.
-
Gyusz
őstag
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Én mondjuk gamepaddal játszottam, de elég sokára jöttem rá, hogy miként lehet kiszállni a tankból. Addig én is kilövettem magam.

-
Gyusz
őstag
Elizabeth Green megölésén vagyok épp túl, easy-n nem valami nehéz. Első körben az ostorszerű támadással sebeztem le a csápokat, utána meg volt folyamatosan tank utánpótlás, azokkal meg elég sokat lehetett sebezni. Tovább tartott a tankokat elkötni, mint a lövéseket bevinni.
-
-
Gyusz
őstag
Találkozott már valaki olyasmivel, hogy a mentés betöltése után kifagy a játék? Direkt csináltam másik slotban egy mentést kilépés előtt, de az se jó. Esetleg meg tudna dobni valaki egy olyan mentéssel, ami a víztornyok elpusztítása/mintavétel a fészekből küldetés után van?
-
Gyusz
őstag
Engem a bejelentéskor nem fogott meg igazán a játék, viszont egy E3 előtti gameplay videó újra felcsigázta a kíváncsiságom. A Gamerankings elég jó értékeléseket mutat egyelőre, bár szerintem az átlag sokat fog még csökkenni, de az utóbbi idők gyenge akciójátékai után igazi felüdülésnek tűnik. Kipróbálni még sajnos nem tudtam.
-
Gyusz
őstag
Megjött ez első trailer, bár ez még csak render [link].
-
Gyusz
őstag
Jó pár oldalt átnéztem és íráták azt is, hogy konzolokra lesz csak, sokan pedig megemlítették a PC-t is, mint platformot. Biztos ami biztos, rákerestem a hivatalos bejelentésre, ezek szerint lesz PC/X360/PS3 verzió is [link], úgyhogy én tévedtem. Csak tudnám, hogy a sok neves oldal mi a fenéért nem tud egy bejenetést rendesen közölni?
-
Gyusz
őstag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Ha be tudod préselni egy X360 vagy egy PS3 dobozába és működésre is bírod, akkor talán hasznodra lesz. PC-re még csak pletyka szinten készül, hivatalos megerősítés nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- Asus V16 V3607VH-RP013W fekete gamer laptop
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot Hekate RP2040 Picofly üvegfóliás, számlás, dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPad 9 64Gb 100% 14 ciklus! (3 hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs