- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
- Magisk
Aktív témák
-
szepi79
őstag
válasz
tothjozsef #22 üzenetére
Teljesen megdöbbentő. A többi féléves mi készül hogy? Ha a beadandó cuccaimra gondolsz, akkor meg kell hogy nyugtassalak, nem, azokat magam irom, mert ahhoz értek. Örülök, hogy mindenkit az foglalkoztat, hogy milyen magas egy ősrégi, seholse használt nyelv oktatási szintje egy tanárképző főiskolán. Bizonyára ha programozó szerettem volna lenni, akkor nem tanárnak készülök. De nekem ez a szint bőven elég, szóval ha valaki tud segíteni, akkor tegye, ha nem és mindenáron meg akarja mutatni, mennyire magasan az előbb említett szint felett van, akkor menjünk át a pont ilyen célokra indított flame topikba. Köszönöm.
-
szepi79
őstag
Köszi szépen a hasznos segítségedet. Elég baj az nekem, hogy ezzel a szarral kell szórakoznom, nem hiányzik még az is, hogy egy ilyen okostojás is nekiálljon csesztetni. Ha olyan frankón vágod, hogy 2 ''klózból'' meg tudod oldani, akkor már igazán nem lehet gond azt a pár sort beírni, nem?
-
szepi79
őstag
Abban kérném nagyon hozzáértő emberkék segitségét, hogy irjanak nekem prologban egy hanoi tornyait, vagy MenInBlack játékot (ne nagyon profit, mindenféle grafikai elem nélkül) és lehetőleg magyarázza is el, mert nagyon láma vagyok prologból.
Aktív témák
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest