Aktív témák
-
^Bundi^
őstag
szerinted én honnan szedtem az infoim?.;)
ha butuska akkor világosíts fel miért..várom
mod : amúgy ki van 1 állítva a polus center média marktjába..és állíthatom tűéles a képe..kb mintha 1 plazma TV -t nézne az ember..csak kicsit nagyobb
mindenkinek csak ajánlani tudom
[Szerkesztve] -
^Bundi^
őstag
najo hát akkor leírom véleményem aztán aki esetleg akar venni az elolvassa.;)
igaz még soká fogom megvenni, mert hamarosan költözünk és az új labásba kell
ilyen árért hasonlót nem kapni
igaz LCD panel tehát csirkerács effektnek fennt kéne állnia, de ez nincs (elvileg) a pana egyik saját technológiája miatt
kontrasztarnya 5500:1 hez és nem 5000:1 hez ami már elég
max 5m képátló kisebb mint a normi (7.6m) projektoroknál, de én lemértem itthon és lakásba bőven elég(4.35*2.45)
1280*720as és 1980*1080 as HDTV felbontás -t támogat bementekből minden van rajta ami csak kellhet
mindezt új induló áron (oktoberi a cucc) bruttó 439K ért meg lehet kapni..sztem ilyen árban nem találni jobat..de még drágábban is csak aza 2 millás sony cucc veri
azt mondjuk már nem überli semmi;)(egyelőre...asszem..)
-
^Bundi^
őstag
asszem találtam 1 egész jo cuccot egész olcsón...csak hülyén néz ki azon túl meg mindent ver
[link] -
^Bundi^
őstag
ÁPP..hát senkisem akar házimozit otthonába?
-
^Bundi^
őstag
ÁPP
-
^Bundi^
őstag
naszóval én az LCD projektorokat leírtam mostantól LCOS vagy más ami ezt a tehcnikát használja technológiával készült projektorok érdekelnek (persze lehet másról is beszélni, de most igen sokat olvastam utána, és messze az LCOS és egyéb fajtái a legjobbak(u.a. csak más cég más néven nevezi..)
-
^Bundi^
őstag
ahh..asszem megvan amit kerestem..csak még pénzt kell keresni.;)
nembaj.nemrég olvastam 1 cikket amiben állították, hogy az LCOS technológia csak 500:1-800:1 hez kontrasztot tud bár a legújab fejlesztések alapján a sonynak van 1 3000:1hez kontrasztú ami viszont 6milla
namost ez most kiadásakor csak 2..akkor 1 év múlva lehet fél lesz és akkor meveszem..annyit szánok 1 ilyenre..én beleszerettem:$
Bővebben: link -
^Bundi^
őstag
azt szerencsére tudom, hogy mi mire jo, csak projektor még sosem volt a kezeim közt...
TFT nél is a 700:1 az minimum, de ugye pl plazmaTV nél meg 10000:1 hez ami a jobbfajta szóval igen nagyok a különbségek
800*600 tényleg nem elég 1280as felbontás híve vagyok
úgynéztem azok a projektorok amiket én nézegettem kb 7-8m es képátlót tudnak
egy ilyen CRT mennyivel drágább/macerássabb mint 1 sima?..mert láttam jóval nagyobb élettartam joval nagyobb kontrasztarány..
mi a hibája?? -
^Bundi^
őstag
ÁPP
-
^Bundi^
őstag
nahh vki aki ért hozzá segítsen ki jotanácsaival :'(
-
^Bundi^
őstag
hát 4000 óra ha minden nap megnézel rajta 1 filmet akkor az kb 2 óra ergo kb 2000 nap ami úgy 6 év...az már elég tisztességes idő nemde?
a híradót megnézni van normál TV is arra elég 1 kis szobába sima (monitor meg van 1 72cm -s ami most a nagy TV...)..szóval úgy gondoltam a szobákba lenne normál TV csak a nagyszobába (moziszobának kinevezett)...sztem így megérné nemde??
szóval kérnék még mindíg tanácsokat
kinéztem minnyá mondom milyet mennyiért
InFocus ScreenPlay 5000 projektor leírás
3 x 0,7'''' wide high temperature poli-Si MLA TFT LCD, valós 16:9 (1280x720)
1100 ANSI Lumen, 1200 : 1 kontraszt, zoom optika
150 W UHP lámpa, 2000 üzemóra, 34 dB zaj
függőleges / vízszintes digitális trapézkép korrekció
PAL, SECAM, NTSC, EDTV, HDTV (1080i, 1035i, 720p, 480p 576p) video kompatibilitás
Kompozit RCA, S-videó, komponens RCA, sztereó jack, DVI (M1) számítógép bemenetek
mini-jack 1-12 V trigger kimenő jel vetítővászon vezérléshez
3,4 kg tömeg, 2 év garancia
380 netto; -
^Bundi^
őstag
kár, hogy senkit nem érdekel ez a topic, pedig én is pont ezen gondolkodtam.hogy jobban megéri 1 projektor -t venni mint 1 nagy TV -t
félmilla környékén nézegettem projektorokat annyiért (kb 600 bruttó) láttam már nagyon tuti 127cm -s plazmaTv -t, dehát ha kivetítem az egész falamra (értsd 44'' helyett 300'') az azrt mégsem u.a.
szóval mi a fontos??
láttam mindenféle dolgokat 1000:1 hez kontraszt gondolom a minimum ami megkövetelhető és 1000 ansi Lumen, de ha tévedek javítsatok ki
egyéb infok jöhetnek mindenkitl vagy ha tudtok olyat ami jo ajánlani
meg minden egyéb
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest