- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
_PT_rocket
csendes tag
válasz
Ricco_hun #12577 üzenetére
Nem vagyok fejleszto, csak lattam mar hasonlo rendszert. Szerintem a PT azert kivan nagyobb savszelesseget mert sokkal nagyobb adatfolyamra van szuksege. Mig a Cod -nak eleg talan csak az input-ot + neha a poziciodat atkuldeni, addig a PT-nek a fizika miatt a cod adatainak tobbszorosevel kell szamolni es sokkal surubben kell csomagot kuldeni a nagy mozgasi sebesseg miatt. Es igy mar nem csak amiatt az 1 hozzaszolas miatt regeltem. Tobbet nem irok a temarol.
-
_PT_rocket
csendes tag
válasz
Ricco_hun #12560 üzenetére
Kedves Ricco!
A hozzaszolasod alapjan nagy szakertoje lehetsz a temanak. A Cod2 tenyleg ugyesen oldja meg a halozati lag kezeleset. De kihagytal par aprosagot a szamitasbol: pl az egyik es nagyon lenyeges hogy a ket jateknak semmi koze egymashoz, meg csak ossze sem lehet hasonlitani oket. Nem is tudom hogy jutott eszedbe, de ha mar ez a pelda akkor hasonlitsunk. A cod2-ben egy ember kb 5 km/h sebesseggel halad, ami durvan 1.39 m/s. A netkodok altalaban ugy mukodnek hogy amig nem jon uj csomag, addig megprobalja
megbecsulni az eddigi mozgasod(palyad) alapjan hogy hol is lehetsz most, mivel nem allhatsz ott amig nem jon csomag toled. Nos ez alapjan 1, 1.5 masodperc mulva is csak 1.5, 2 meterre lehetsz a kiindulasi ponttol, amit nem olyan nehez korrigalni. Na nezzuk a PT-t! Az autok 300km/h -val szaguldo fizika altal mozgatott testek, ami kb 83.4 m/s tehat 1, 1.5 mp mulva kozel 100m-tavolsagra van a kiindulasi ponttol. Na ezt mar szerintem nehezebb ugy korrigalni hogy ne tunjon fel. Szerintem ezeket vedd szamitasba mielott optimalizalod a PT netkodjat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest