- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
_PT_rocket #12572 üzenetére
Jól mondod nem értek hozzá. De sz@rt én nem adnék ki a kezem közül, akkor inkább belefeccölnék még egy kis időt meg energiát. Igazad van a sebesség dolgában, aláírom. DE! A PT-ben nem kell ahhoz letölteni (vagy feltölteni) játék közben, hogy előjöjjenek ilyen információ-csere késések. Én például sose csináltam semmit játék közben (tehát az egész sávszél a PT rendelkezésére állt - 1024/128) és mégis szinte minden TA versenyem olyan volt, hogy a többiek álltak a füvön, de a végén mégiscsak beért mindenki. Ezekszerint PT-ben elég ha egyetlen egy ember laggol és akkor már vége mindennek. Ez a lényeges különbség a PT meg más online játékok között, hogy más játékoknál csak annak az illetőnek látjuk a mozgását szaggatottnak aki valójában laggol. De PT-ben mi van? Ha már csak egyetlen egy embernél is gáz van, akkor azzal elqrta minden játékos versenyét. És hát ha ez nincs megoldva egy online autós játéknál, ahol akár századmásodpercek döntenek helyezésekről, akkor azzal már nem nagyon lehet igazságos, szoros versenyeket futni. Lehet, hogy Invictus-os vagy vagy csak egy ilyen "megmondom mindenkinek a frankót" emberke, de ez már bizakodásra ad okot, hogy csak emiatt beregeltél (pedig már korábban is bíráltam eleget a PT-t).
Még valami?!
-
ABnormal
őstag
válasz
_PT_rocket #12572 üzenetére
Kedves PT_rocket,nagyon örülök,hogy -csak- e miatt regisztráltál a pH-ra,remélem ,hogy debrecenből jöttél ,mert sem rageous sem benedicht nem aktív itt mostanában...
erdol:mi mást tudnál leszűrni a hozzászólásból? de remélem ez nekünk jó,mert legalább olvassa valaki közülük a bajainkat,örömeinket... pl én most nagyon örülnék,ha az uphill-en első lennék
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fotók, videók mobillal
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest