Hirdetés
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Messze nyolcezer fölött!
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
Nem tudtok valami egyszerű és gyors pénz illetve xp szerzési lehetőséget?
Hát ha a hosszú TA-k unalmasak(nekem azok),akkor talán az explorer mód amikor mindenki a kilometer eventre hajtva csak akkor szed fel valamit amikor le akar járni az idő.
Ott legalább nem zárt pályán száguldasz monotonon hanem oda mész ahová akarsz.
Egy ilyen kimaxolt meccsen nagy pénzeket lehet szakítani,pláne egy rp/xp duplázó kombóval.
(bár itt megjegyezném hogy egy szemét ruszki banda jól kitolt velem,megbeszéltük hogy km event,jó hosszú meccset akarok,és azt is irtam hogy xp/rp duplázot rakok be,erre 15 perc után jön velem szemben az egyik egyenesben, és frontálisan belémhajt,majd elkezd szitkozodni hogy milyen noob vagyok és kirúg a versenyből...
Ez több dolog miatt sem volt fair! egyrészt mert nem tehettem róla,már kitérni sem tudtam,másrészt odaveszett 15 percnyi játék+a felhasznált xp/rp duplázom ami azért elég nagy kincs,harmadrészről mi a bánatot vesztett egy ilyen meccsen azzal hogy összeütköztünk?!! Úgy felhúzott hogy ha ruszkikat látok valahol csak káromkodok egyet és megyek másik szobába!!)
Új hozzászólás Aktív témák

- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gitáros topic
- Messze nyolcezer fölött!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 16GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill gar
- Eladó XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT / kb 6 hó alza gari
- iPhone 15 128GB ÚJ gyári független 2029.01.09 Jótállás
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest