- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Mit volt pizzas84 hszának a tartalma, hogy törölni kellett? (sajna erről lemaradtam
)?
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Sam8888 #1861 üzenetére
Ezt teljesen igaz... ha nem tudják vezetni az autót, akkor lényegtelen mi van alattuk
Egyébként bírom mikor bemegyek egy roomba ahol alap autók vannak és leszolnak a Harpoonom miatt, hogy "ez túl erős"
Erre csak azt szoktam mondani: "igen, azért vettem" Ezután általában már jön is a kick
(pedig nem tudják hogy alig bírom vezetni azt a sz@rt)
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #1831 üzenetére
Sajna németet tanulok, valaki leírná a lényegét miért vették ki a cuccokat?
Honnan van ennyi AP-d? Nyerted vagy vetted?
Egyébként le a kalappal (AP, Harpoon, AIII )
-
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
Nah ezt a különbséget szárnyaljátok felül
(egyszerre gurultunk át bandras87-el a célon, nagy meccs volta többi gyerek még kezdő volt, az első kiállás után kb 5-en visszamentek még a boxba penalty miatt
)
-
Dr. Romano
veterán
válasz
ABnormal #1732 üzenetére
qdak írta az előbb hogy nála ezt írta ki:
"The password should contain at least 1 uppercase character."
Akkor most ő kezdi el terjeszteni a városi legendát?
Mindenesetre bedobtam a szöveget egy webfordítóba és ez lett az eredmény.Lehet még anno mikor mi regisztráltunk nekünk nem kellett (mondjuk nekem alapból van benne nagybetű mivel egy név a passom), ez is valami új biztonsági cumó lehet...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
feel good #1710 üzenetére
A legnagyobb gond azonban az, hogy egyiket sem tudjuk megfizetni
Azonban Rageousnak abban igaza van, hogy usankában az emberek a saját versenysorozataikra kíváncsiak, azokat ismerik legjobban. Ott szerintem pl. Schumacher neve annyit mond nekik mint az enyém
Ellenben itt meg mi nem ismerjük az ottani sztárokat, sorozatokat miegymást....
-
Dr. Romano
veterán
Bocsi lehet hogy hülye kérdés, de ugye XP-n (SP2) akarod futtatni?
(már csak az ablak kinézete miatt kérdeztem
)
Egyébként más még nem jelzett ilyen hibát, egyedi problemád van
(szokásos mondatok: frissíteni minden drivert, XP-t, DirectX-et + amit csak lehet és próbáld úgy...) -
Dr. Romano
veterán
válasz
csige791 #1687 üzenetére
...te is a füvön mész ugyahogy majdnem mindenki...
Lehet hogy velem van gond, de engem a célegyenes levágása nem gyorsít! Ha "füvezek"
akkor általában üres tankkal olyan 178-al jövök át a célegyenesen, ha azonban inkább betapadok a "gyorsítósávba" akkor a célegyenes sebességem 181-re is felmegy.
Tehát nem én nem használom mert nekem nem gyorsítKomoly játék??? Én még soha nem találkoztam ilyennel (ha már a játékokat is komolyan kell venni, akkor már megette a fene
az inkább legyen a programozók feladata, nekünk maradjon csak a fun
)
...meglátcik hogy az autósportban holtartanak...
ez azért erős volt
-
Dr. Romano
veterán
válasz
#31757056 #1657 üzenetére
Jó versenyt nyomtunk csak az a Feddel (vagy hogy a fenébe hívták) csesztetett mindenkit és picit berágtam rá
Jah és bocsi hogy pont előtted gurultam 70mph-val
Persze grat a vizsgához, én már félek
Speed(R)
Váááá elvertél 50K-t a terepjáróraennyi erővel adhattad volna az RP-idet nekem is
feel good
Rageous írta a multkor hogy az Invictusnál is olvassák a fórumot, így csak beletesznek egy-két dolgot majd a játékba (de inkább az összeset amit kérünk!)
-
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
válasz
csige791 #1605 üzenetére
Ez egyfajta gesztus a játékban.
Ha valaki az élen van és nagyon elhúz a többiektől, akkor bevárhatja az utolsó kör végén a többieket, hogy ők is még be tudják fejezni a pályát (így több RP-t szereznek).Ha egy élen haladó kocsi erre készül, akkor az utolsó körben nyom egy Hellót, hogy a többiek is hellózzanak hogy aztán be tudja mérni ki hol van hozzáképest.
Én is szoktam csinálni és általában meg is köszönik -azonban teljesen bevárni őket pont az ilyen esetek miatt soha nem szoktam-
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #1596 üzenetére
Az AntiVir-t én is próbáltam de nekem sem jött be... Bár szerencsére ilyet nem csinált, egyszerűen nem fogott meg minden betolakodót így én is megváltam tőle
ABnormal
Neee vegyél Harpoont!
Én már totál megbántam. Egyszerűen baromi gyors, de irányíthatatlan az autó (england B-n azért meg kell szenvedni hogy az úton maradjon -bár ez lehet csak az én bénaságom-)
Persze gyorsabb sokkal mint a Wizz, de egyáltalán nem élvezet vezetni (igaz még csak 1-es szintű cuccok vannak rajta így lehet hogy később változik a véleményem, de a mai napig szívesebben megyek a Wizzel mint a Harpoonnal)
-
Dr. Romano
veterán
Hehe
Így van az okos netezés mindenféleképp kell (pl. IE csuklóból mellőzve). Emellé bőven elég egy AVG antivírus és egy Spyware Terminator. Mindkettő ingyenes és rezidens védelmet adnak, gépterhelésük szinte nincs is.
En ezt a kombót használom majd két éve és egy vírus sem volt a gépemen
-
Dr. Romano
veterán
válasz
pizzas84 #1549 üzenetére
csáááááááááá!
Itt egy hivatalos infó
-
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #1420 üzenetére
Mondjuk ez is igaz, aki nem szeretné kockáztatni Windowsa biztonságát, az inkább maradjon a jól bevált cuccoknál
(néha én is megjártam a driverekkel)Jó kis konfig
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #1417 üzenetére
Ebben igazad van!
Azonban az X1950PRO/GT soha nem volt az 1xxx kategória csúcsa. Közép (felső)kategóriásként kezdte az életét annoAz 2900XT-hez képest sajna a PRO/GT azért le van maradva
(azért röhögött volna mindenki az ATi-n ha ez nem így lett volna
)
Szvsz szerintem az X1950 épp úgy elég ma mindenre mint a 7600GT
(haveromnak MSI 7600GT-je van és pl. a Crysist vígan tolja 1024+mediumon)
-
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #1412 üzenetére
Igaz, ha csak a régi gammákat tolja valaki, annak tényleg nincs szüksége mindig frissíteni a legújabb driverekre (pl. uöcsémék a 9550-esükhöz még mindig a jó öreg 6.7-es CP-s Catalystet használják és nincs vele gond, mivel azok a játékok amik már új drivert igényelnének nem is futnak gépükön
).
De azért akkor is zavaró tud lenni hogy a driver fejletlensége miatt esetleg nem tudsz játszani valamivel amit a kártya még elbírna elbírna... (és azért az X1950 sorozat még a mai csúcsjátékokhoz is elegendő)
Ez igaz generációk szerint réginek számít na de sebességben azért még ott van, pl egy HD 2600XT-hez képest.
feel good:
Az FX 5900-ról X1950GT-re ugrás azért az jó nagy előrelépés
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #1408 üzenetére
Nem igaz
Nekem a Crysisban és a Lost Planetben a 7.12-es kijavította a textúrahibákat
(nem csak teljesítmény miatt szoktak drivert cserélni, hanem a játékok stabilitása miatt is -lásd pl a Crysis demónál az Ati Hotfixet)Én a friss drivereket idáig nem a teljesítmény miatt dobtam fel, hanem azért hogy a későbbi játékokkal se legyen problémám.
Jah és régi vga az X1950 sorozat?
Az igaz, de mondjuk semmi lóvéért nem cserélném le egy új fejlesztésű GF 8400GS-re -
Dr. Romano
veterán
válasz
feel good #1404 üzenetére
Így van, Speed(R)nél a pont
Sajna a ATi-nál valamiért elfelejtenek mostanában az AGP karikat is használó drivereket írni
(Tehát az AGP fronton egyelőre tényleg a 7.7 (lassan fééél éves) a legfrissebb)
Már csak azt nem tudom hogy az AGP-s HD 3850-hez is csak a 7.7-es driver megy? Mert ha ez így van akkor nagyon loool
-
Dr. Romano
veterán
Most hogy megnéztem a shoppot sajna már én sem találom
Most én is megvakultam, vagy tényleg kiszedték (inkább az utóbbi).Nem tehetünk más minthogy emléket állítunk a Quick repairnek, R.I.P.
Megsúgom neked én sem vezetek profin, de amióta játszam ezzel a játékkal (nyár vége) még soha életemben nem használtam a quick repairt és nem is hiányzott
-
Dr. Romano
veterán
Ma lesz valami jó kis PH-s bajnokság?
feel good:
Én inkább a helyezésre megyek az több pénzt ér mint a köridő -
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
válasz
#31757056 #1223 üzenetére
Hasonló volt nekem is, de akkor sajna nem 1 hanem 3 ilyen volt bent. 10 meccs volt és 3 ilyen hülye állat szórakozott a többiekkel akik normális versenyt mentek, picit ideges lettem mikor már negyedjére prögettek ki
LoL mekkora posthunter lettem, spórolhattam volna pár hsz-t ha egybesűrítem őket...
-
Dr. Romano
veterán
Sajna az a távolságmérő amit azon a képen látsz még a patch előtt készült a játékban (a kép novemberi).
Akkor még nem az időeredményeket írta ki a játék hanem a távolságot, ami szerintem sokkal informatívabb volt mint a mostani idős rendszer (full nem értem miért változtattak rajta).
Ahogy Plutor is írta a távolságmérőt visszaköveteljük
(akár az időeredmények alatt is bőven elférne)
-
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Pjotor1986 #1180 üzenetére
Rendben, mindjárt bent leszel a listában és gyere az esti TA-ra
-
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
válasz
djtoomi #1146 üzenetére
Gond egy szálse nemsokára felkerülsz te is
(csináltam egy tárhelyet végre ahonnan akármikor frissíthetem a listát így végre már nem kell állandóan a modikat nyaggassam miatta)
Jah és jó az új "arcod"
(miért cserélted le?)
BiG G3ry
Ígérem holnapra már az új neved fog ott szerepelni
(sajna ma még a modik frissítését várom a tábla kapcsán, de holnaptól már az én kezemben lesz
)
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #1115 üzenetére
Hát jah... sajna el
Pedig mennyire várom minden évben
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #1066 üzenetére
Az előző versenyen engem is megpörgettek + kaptam egy jó kis penaltyt, de még is 3. lettem.
Idegesítő ez nekem is ha külföldiekkel megyek, de mikor veletek nyomom és ha valaki nekem jön azon inkább nevetek, mert tudom hogy úgy sem direkt csinálja
(legalábbis remélem
)
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #1064 üzenetére
Sorry, ezért ne kapd fel a vizet lehet akkor már a fórumot senki nem figyelte...
Én meg inkább kiléptem mert lagzódtam mint az állat.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #1058 üzenetére
Remek!!!
Mindenki a szobába!
-
Dr. Romano
veterán
válasz
horvathkrisz #1054 üzenetére
Speed(R) kolléga az előbb már leírta a lényeget.
AP-ért csak exkluziv, nem életbevágóan fontos cuccokat tudsz venni. A játékban fellelhető dolgok kb. 85%-áért RP-vel is tudsz fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Peugeot, Citroën topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest