Új hozzászólás Aktív témák
-
Blade.T
tag
válasz
bakosgabor57 #23231 üzenetére
Próbáltad digitális audio kimenet? Háromféle létezik. Koax, optikai, HDMI,
Nekem a Pc rá van kötve házimozi erősítőre Optikai kábellel, így a Pc nem dekódol audiot és hibátlan az 5.1 -
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #23115 üzenetére
Nem tudom ha "Cobra-lesz" lehet kihagyom...
utálom azt a verdát nagyon!!!
De még gondolkozok rajta... -
Blade.T
tag
Ez érdekes volt: [link]
-
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #22931 üzenetére
-
Blade.T
tag
válasz
(HUN)IronMan #22781 üzenetére
-ellenőrizze az internet kapcsolatát...-
-
Blade.T
tag
Júúúúj, Nagyszerű Jó ötlet!
Kérek egy halleluját!!!!
Katonásan szólva irány a "cél alsó széle közepe!"Hm, ezt most találtam: [link]
akkor én most hivatalosan lefostam a bokám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Blade.T
tag
Halloweeeeeen 35% RP és XP Rush Hour bonus van!
-
Blade.T
tag
Mostanában állandóan kidob a PT, csak úgy hirtelen és pont verseny közbe
Mást is vagy csak engem?ja és átléptem a 47-et
-
Blade.T
tag
válasz
(HUN)IronMan #22450 üzenetére
-
Blade.T
tag
Amennyiben nem kapunk semmiféle kártérítést ez alatt a befizettet és még fel nem használt AP átigazolását az EU szerverre értem.
Ha ez nem így lesz, ügyvéd barátomat megkérem rászánom azt a pénzt időt, és remélem nem vagyok egyedül, de biztos nem fogom nézni hogy csak úgy simán lenyúljanak.
Az összes többi felhalmozott, megvet dolog (mint RP-ért mint AP-ért) Autók, tuningok, Garázs, ezek mind megtalálhatók a Level-R en, 11 Autó kivételével, ezeket a dolgokat ha akarnák áttudnák igazolni, hogy ott folytassuk és azzal amivel abbahagytuk.Helyben vagyok, Debrecenben nem kell messzire mennem.
"Az Invictus-Games Kft. 2009. október 15-én bevezeti ún. Licencek régiónkénti megfeleltetési programját,
2009. október 15-től a játékosok nem tudnak bejelentkezni a kliensre, ha kívül esnek az adott licencelt területen. Ezúton kérünk minden játékost, aki a nem megfelelő kliensre jelentkezett eddig be, hogy keresse meg az idevonatkozó helyi verziót és ott folytassa a játékot." Ja persze, ezt a szöveget másnak tartogassák ne nekünk!!!! -
Blade.T
tag
Ahogy néztem ezek a verdák nincsenek Level-R be:
D1 Hexan / D1 Stalion - Falcon / D1 Stalion - Toxico / D1 FD - Sniper / Civic VTi / Civic Type-R / Hummer / S2000 / NSX Type-R / Camaro Concept / Corvette / ezek mennek a kukábaAmi van helyettük:
350 Z / Silvia K's / Golf GTi / Miata NB / Skyline GT-R / Cobra RS Coupe /Összesen: 38 verda, az RP-s verdákat nem sorolom, az odáig oké hogy megkapjuk az összes RP-s verdákat örökre, de a fent látható 11 AP-s mellet ott van még 12 AP-s verda ami Level-R n is megtalálható: MR2 GT-S / RX-8 Type-S / RX-7 GT-Limited / Outlander LS / 2000 GT / Xedos 6 / 4Runner Sport / Corolla GT-S / RX-7 Spirit R / Lancer EVO IX MR / Impreza WRX Sti / Morello / ezekkel mi lesz, átrakják az ottani accont-ra akinek megvan?
-
Blade.T
tag
válasz
SylarHUN #22175 üzenetére
Bocs! A te érdemed!
Mellesleg rövid lényegretörő és jól megfogalmazott Hsz.. volt!"azonos feltételekkel biztosítsák számunkra az európai szerverre való áttérést. És itt azt értem hogy minden a PT-ben megszerzett, megvásárolt tartalmat magunkal vihetnénk az EU szerverre." csak kicsit írtam hozzá...
-
Blade.T
tag
"Az Invictus minden kiadót korlátozni fog, akik a licenccel rendelkező területeken kívül nyújtanak szolgáltatást. Az intézkedés célja az, hogy a partnerekkel szerződésben rögzített kizárólagosságot biztosítani tudjuk."
Ez már kicsit durva!!!!!
Nem egy AP-s kocsim van nekem is. Nembeszéle a rengeteg időt, AP-t amit beleöltem, most meg akkor szívok, vagy ezt hogy képzelik?
Ha ez tényleg bekövetkezik azonos feltételekkel biztosítsák számunkra az európai szerverre való áttérést. És itt azt értem hogy minden a PT-ben megszerzett, megvásárolt tartalmat magunkal vihetnénk az EU szerverre. Az elért eredményekről már nem is beszélve!!!
Tehát, nem szenvednénk kárt! -
Blade.T
tag
Valaki magyarázza már el mi a qurva anyáé dobál ki állandóan a PT
Alig hogy feltornázom a Reliability-t, 99% ra volt hogy 100% ra rögtön kidob verseny közbe, és megint 68%
+ valamiért egy szőke picsa ül a volánnálkezdek vele megbarátkozni de csak kizárólag ha az anyósülésen marad és nem mászik be megint a volán mögé!
-
Blade.T
tag
Hozzánk a Crew-be állandóan jelentkeznek ilyenek, mert hogy top 10 benn vagyunk és így a lusta faszok oda klikkelgetnek.
-
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #21939 üzenetére
"level97-es manuszok"
-
Blade.T
tag
Na remélem jó kis videót csináltam...
Link: [Video]
Kommentálni meg minden...
-
Blade.T
tag
Ahogy nézem a vasárnap lesz a megfelelő időpont, szóval este 8 után neki is ugorhatunk.
Remélem mindenkinek megfelel...
-
Blade.T
tag
Össze szeretnék hozni egy PT fan videot amihez segítségeteket kérem
A lényeg hogy mindenki a kedvenc verdájával tolja, először pár lassú kört mennénk aztán egy pár gyorsat, meg lehetne egy kis roncsderbi a végén
Szombaton összehozhatnánk ezt az eseményt ha mindenkinek megfelel?
-
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #21843 üzenetére
Egyetértek...
-
Blade.T
tag
Na most aztán tök ideg vagyok ettől a játéktól!
Mentünk haverokkal pár kört most nemrég (Tokyo City tour #2) egész jó kör volt 1:28..t mentem mint általában panamával és persze bp-nélkül.
Ha meg belép még pár játékos és full szoba akkor meg 1:30..t megyek, kicsit durva nem?
Több mint 2 másodperc differencia különbség...
Egyszerűen nem tudok rájönni mi lehet a gond...Még valami!
"[REG] Rapid soul" al vigyázatok gyanús nekem hogy 1:26..t megy (Tokyo City tour #2) tuti hogy sumákol valamit a srác... szerintem töltéskor Nitrót pakol a tatyóba, szinte hallani lehet verseny közbe hogy sziszeg a panája megfigyeltem!
kérdezem tőle ő persze tagadja... -
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #21696 üzenetére
Golf VI
+ Ezek a színes felnik nagyon állatok...
A fekete felni egyébként szinte minden autóhoz ideális választás tud lenni.
Buggy feketében színes felnivel vadállat!!! -
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #21258 üzenetére
Inkább örülnének, hogy jáccanak!!!
És ha fákkolják akkor mi van, nagy-kaland...
Nem tudom mit kell állandóan bannolgatni kész röhej... -
Blade.T
tag
Lesznek vajon új HQ fejlesztések valamikor?
Nem ártana valami ütős HQ-5... -
Blade.T
tag
válasz
JackShephard #21103 üzenetére
Ezt majd megismételjük egy visszavágó formájában... egyébként ahogy mondtam is nekem akad a játék valamiért, ha orvosolom a problémát akkor "Rematch" lesz Bubi készülj!
"tisztában vagyok azzal amit tudok. (és azzal is amit nem
)"
lol
-
Blade.T
tag
ááááááááááá
a best lapom....
-
Blade.T
tag
válasz
JackShephard #21059 üzenetére
Nekem jó!
Általában minden nap fent vagyok...
-
Blade.T
tag
válasz
JackShephard #20981 üzenetére
Én is választottam verdákat, cl5 és cl6, a pályák pedig: Spaghetti #1, City tour #2,
Meg esetleg lehetne Python Creek - Auger ezt csak poénbólmás.....
Engem egy-két dolog zavar a játékban Pl:
A sofőr mér nem vált sebességet mint régen hanem csak fogja a kormányt mintha oda szegelték volna engem ez idegesít...
+még mióta fiona van akad a játék, meg van hogy beragadok a startnál, igaz néha laggolok de amikor mind a 3 egyszerre az már sok!
Nem tom mi lehet a gond, a net kapcsolatom elég stabil és gyors de akkor mér laggol be??? -
Blade.T
tag
Üdv. mindenkinek!
GirlHunter Ha PaJa elvállalja mint bíró aki indítja az egészet én benne vagyok.
PaJa ez jó gondolat "Mind a ketten választotok autó kategóriát és hozzá pályát. Ezt pár nappal a futamOK előtt közölni a másikkal, így tudtok gyakorolni az ellenfél "területén". Ilyen "hazai pályából" többet is megjelölhettek."
Crea hogy mikor legyen a verseny nekem teljesen mindegy...
A nagy érdeklődésre való tekintettel mivel a szoba 8 fős, és feltéve PaJa elvállalja a bíró szerepét még 5 kedves látogató is bejöhet "(verekedni nem ér a helyekért
GirlHunter)"
-
Blade.T
tag
válasz
Mariann294 #20898 üzenetére
1. Mariann294 drága, áruld már el hogy ki az Légyszi
2. Erre inkább nem mondok semmit -
Blade.T
tag
válasz
JackShephard #20893 üzenetére
"A rossz játékos kategória csak egy enyhe megfogalmazás lenne őrá."
Ezen a kijelentéseden fekve röhögtem... tudod ha bemerészkednél végre nagyobb osztályokba és nem állandóan a Class1-es Kawana-val tolnád tanulhatnál is valamit.
Én személy szerint utálom a Class1-es verdákat, ha néha néha megyek azt csak viccből csinálom.Szánalmasak az olyan "játékosok" akik állandóan csak egy class al tolják, az is lehet hogy félnek a nagyobb osztálytól mert ott úgy elagyabugyálnák őket hogy nem lenne kedvük játszani.
Üdv. mindenkinek! -
Blade.T
tag
"Ha eléred a 3300-at akkor már nem vesz le és nem ad hozzá."
Ez tényleg igaz??? -
Blade.T
tag
Bakker milyen verdák ezek...
[link] Quadro -ra ott a cuccos
-
Blade.T
tag
Új styling cuccok
meglesem
-
Blade.T
tag
válasz
Mariann294 #20583 üzenetére
Én is a „Num” billentyűket használom, és rohadt idegesítő volt amikor a betűk fölött kellet nyomkodni a számokat! legalábbis engem nagyon zavart.
Egyébként a 0 még mindig rossz -
Blade.T
tag
-
Blade.T
tag
Valaki tud valamit hogy mi van a "Wangan"-al???
-
Blade.T
tag
erdol 12cm-ezt honnan szedted?
A szimulációt tovább fokozza... [link]
állat!!
-
Blade.T
tag
Sajnos ez a játék egyre csak megy lefelé nem olyan mint régen!
Egyébként valaki tud valamit hogy mi van a Wangan-al? Mert ha jól tudom ez most az a Fiona upgrade volt akkor leni kéne Wangan-nak is!!!
-
Blade.T
tag
Na végre reagál a számsor
megy a server is
-
Blade.T
tag
A "számsor" a klaviatúrán még mindig nem reagál
és ezeket a 2perces kidobásokat kezdem megunni hogy belépek kidob belépek kidob
Ha helyreállna a games valaki írja már meg mert nekem már elegem van
-
Blade.T
tag
Végre bent vagyok, erre 2-percenként kidob
a fa... kivan!!!
-
Blade.T
tag
Mindjárt megőrülök!!!!!!!!!
-
Blade.T
tag
Egy kis csemege a Subaru Fan-ok nak!
Link:[video]
-
Blade.T
tag
1,5 óra Roncsderbi...
Link: [video]
-
Blade.T
tag
Video készítő verseny
Este neki is álok és elkezdem csinálni.
-
Blade.T
tag
Érdekes volt...
Link:[Thunder Alley]
-
Blade.T
tag
Más: Ez történik ha az új Mazda Xedos -al gettóban parkolsz díszes felnivel...
-
Blade.T
tag
válasz
Mariann294 #17801 üzenetére
3-óráig nuku server
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest