- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
quadroracer
tag
Az IP-banrol egy uj hir, akit erdekel (EN):
http://www.invictus.hu/news/ip-ban-rebel-alliance
-
quadroracer
tag
válasz
laszlohu #27543 üzenetére
A jatekban levo bugreport rendszert is hasznalhatjatok, csak a cimet angolul irjatok. (hogy a kulfoldiek ertsek mi van lejelentve, akar google translate...)
A leiras lehet magyar, hiszen magyarok fognak vele foglalkozni.Udv, Laca
-
quadroracer
tag
válasz
Bazzzs #27503 üzenetére
Probaltam utanajarni kerdesednek, de nem igazan kaptam megnyugtato valaszt. Az eszak-amerikai regiot, az innologin uzemelteti. Ide hivatalosan 3 orszagbol johetnek jatekosok (USA,Canada,Mexico). Ezen kivul mas orszagbol csak nem hivatalosan lehet belepni, tehat semmi nem garantalja az osszegyujtott dologok nem elveszteset, megtartasat.
Jelenleg a magyarok meg nem kerultek a HO-hoz, de a Level-R-hez sem. Bar tudomasom szerint mindket jatekban vannak magyarok. Kesobb ha megtudok valamit ezugyben meg jelentkezem. -
quadroracer
tag
Sziasztok!
Nemsokara jon a HeatOnlineba a legujabb fejlesztes a Leila patch. A hivatalos forumon lehet talalni rola shotokat es infokat amiket a beta tesztelok osztanak meg a kozonseggel.
Akit erdekel itt nezhet rola par shotot: Leila Slideshowudv,
Laca
-
quadroracer
tag
Akinek nem indul a jatek a gepen, vagy valami problemaja van a jatek mukodesevel, az jelezze plz a jatek weboldalan/foruman vagy az Invictus Support-on.(E-mail cimet az Invictus oldalan talaljatok)
Koszi! -
quadroracer
tag
válasz
[HUN]-Kisa #27467 üzenetére
Szia Kisa!
A trailerben csak olyasmi szerepel ami a jatekban benne van, mivel azt akarja bemutatni. Ezen kivul pedig minden infot megtalalhatsz a megujult weboldalon.
-
quadroracer
tag
-
quadroracer
tag
Itt az uj Heat trailer akit erdekel: [link]
-
quadroracer
tag
JetiRulez!
Privi ment. Koszi! -
quadroracer
tag
Majd egy dxdiagot kernek toled priviben. Volt, van gond Win7-tel, javitasa folyamatban.
-
quadroracer
tag
Beta hirek:
A beta szervert nehany percen belul leallitjuk. Koszonjuk az eszreveteleket, issuekat!
Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
válasz
ALIENwoods2 #26945 üzenetére
Sajnos erre nem kaptam engedelyt, ugyhogy ha nem sikerul a tovabbiakban sem ravenni a donteshozokat, akkor csak majd a Live szervereken lesz lathato, hasznalhato.
-
quadroracer
tag
válasz
Gogodj #26943 üzenetére
Szivesen segitek ha tudok vmiben. Pl arra gondoltam csinalhatjatok a versenyt eventben is, alap autokkal ha az van mindenkinek, nyeremenynek meg beallitok egy egy nagyobb classu autot, es utana mindenkinek lesz egy nagyobb classu autoja, igy tudtok nem kezdo kocsival is versenyezni. Csak szoljatok (itt a forumon)! Egyeb keresek is johetnek, ha tudok segitek!
-
quadroracer
tag
Hi all!
Sajna van egy ilyen riasztas, eddig az AVG-t hasznalok jeleztek. Mar dolgozunk rajta. De szeretnek megnyugtatni mindenkit, nem kerult virus a jatekba. Ha kijavult a hiba, tajekoztatlak benneteket!
Koszi a figyelmet!Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
Beta hirek:
A szervert nemsokara ujrainditjuk, illetve ma vagy holnap megy fel javito peccs. Egy kis update-re szamithattok. Koszi a figyelmet!
-
quadroracer
tag
válasz
Attka85 #26912 üzenetére
Igen, sajna tenyleg eleg kevesen vagyunk fent..
De ez van, mindenkinek megvan a maga elfoglaltsaga, de azert van egy par fanatikus(mint te is) aki feljon, akiknek nagy koszonet ezuton is!
Probaltam regebben egy olyan dolgot felvetni, hogy megbeszelni itt egy napot idoszakot amikor tobb embernek is jo lenne, es akkor lehetne a betan is csapatni, meg versenyeket, csapat feature-oket nezni, csak sajna nem jott valasz, gondolom nem sok embernek lenne jo. -
quadroracer
tag
válasz
kekeeci #26906 üzenetére
A csapat bajnoksagrol egy kis info (Crew tournament):
A csapat bajnoksag igazabol egy keretet ad, ahol a csapatok (csak a betan csak most min 2 fo lehet egy csapat) egymas ellen merkozhetnek az altaluk kivalasztott palyan es idoben.
A csapat bajnoksag keszitoje csak a nyeremenyeket allitja be, illetve a megkoteseket, ilyen pl: jatekmod, class... stb.
Tehat ebben az a jo hogy en csinalok egy hetes VS bajnoksagot pl. Ket 2 fos csapat megbeszeli hogy hetfo este raernek es akkorra szerveznek kihivasokat a masik csapat fele. Ezt a masik csapat elfogadhatja, modosithatja vagy elutasithatja.
Sok fos klanoknal majd ez ugy is mukodhet hogy csinalnak egy kihivast mondjuk 5 fore, es csak az az 5 fo jelentkezik majd ra a csapatokbol akik a legjobban teljesitik azokat a koroket amelyekre a kihivas szol.
Nagyon lenyeges hogy a kihivas ket lepcsoben tortenik, egyszer kihivjak az ellenfel csapatat, ha ezt elfogadjak akkor azoknak a jatekosoknak kell beregisztralni akik el akarnak es tudnak indulni a versenyen. (errol le is lehet regisztralni az indulas elott kb 3 percig, ugyhogy a jatekos csere megoldott)
Viszont ha egy csapat elfogad egy kihivast es nem "jelenik meg" az indulasnal, akkor az automatikusan a masik csapat gyozelmet jelenti!
Nagyjabol ennyi a lenyeg, persze meg van sok minden mas is.
Ha szeretnetek egy ilyen csapat bajnoksagban reszt venni, irjatok melyik jatekmod legyen, es keszitek ra egyet! Akar 1-2 hetes hosszusagu is lehet egy ilyen bajnoksag! (bar a teszteles celjabol lehet jobb ha nem hosszabb 1 hetnel) -
quadroracer
tag
Hi all!
Itt vagyok, igyekeztem mindenkit engedelyezni aki jelentkezett. Ha valaki kimaradt volna jelezzetek privatban plz! Ma illetve holnap igyekszem potolni.
Sylar! Mukodnie kell a shotolasnak, szal' ha nem csinal kepet, akkor plz irj egy issuet loggal a betan! Nagyon szepen koszonom!
Illetve mindenkinek koszi a kocsis eszreveteleket, johetnek a tovabbiakban is. Igyekszem tovabbitani az autos reszlegnek!Udv,
Laca
Ui.: a kormany fogos problemat is ird meg legyszi Sylar hogy hol tapasztalod, es tovabbitom ahogy multkor is! koszi! Igyekszem honoralni majd, ha esetleg van elkepzelesed a betan mit szeretnel ird meg es kuldom, ha megoldhato!
-
quadroracer
tag
Beta:
Mostantol elerhetoek a BMW-k a shopban, hasznaljatok, probaljatok ki oket batran! Jo szorakozast!
Kivancsiak vagyunk a velemenyetekre, ugy hogy johetnek a velemenyek!Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
válasz
Gogodj #26865 üzenetére
Sajnalom hogy ilyen szenvedos a frissites a neted miatt. Ha lefrissultel, es van felhasznalo nev is regisztralva, csak irj ram privatban egy login nevet es engedelyezem a belepest. Karpotlasul a szenvedesert kuldok neked egy Evot, hogy arra mar ne kelljen koltened.
Udv,Laca
-
quadroracer
tag
Beta:
Mit szolnatok egy 125-os BMW (teszteles)-hez a hetvegere? Majd irjatok.
-
quadroracer
tag
Beta hirek:
Ma deltol uj torna indul es egeszen jovo het hetfo 21:00-ig fog tartani. Neve: Drift torna. Jelentkezni barmikor lehet ra az indulasi ido utan. (De csak csapatkent, min. 2 fo) A nyeremenyek drift autok lesznek es egy BMW. Csak drift jatekmodban lehet kihivni a masik csapatot. Jo szorakozast!
-
quadroracer
tag
Beta jira most mar ujbol elerheto.
-
quadroracer
tag
válasz
Bazzzs #26842 üzenetére
Tegnap mikor raneztem, futott rendesen. Valami atmeneti hibe lehetett. Azert utananezek hetfon. Koszi hogy szoltal! Bocsi a kellemetlensegert!
Udv,
Laca
Ui.:
Tovabbra is lehet nalam jelentkezni a betaba, csak egy privit kell kuldeni itt a ph-n. Aki e-mailben irt, annak is engedelyeztem a useret. -
quadroracer
tag
Hi skacok!
Nem voltam tegnap kb deltol mostanaig gepkozelben bocsesz. Elore gondoltam arra a lehetosegre hogy nem leszunk elegen, ezert csinaltam a Crew tournamentet - Ott a csapatok 50%-a megnyeri az autot. Azok akik esetleg a rangsor masodik feleben vegeznek, azoknak kicsit kesobb vasarnap lesz egy system event, csak be kell lepni es tied az auto. Szoval no para! Bar azert nagyon sajnalom, hogy 8 ember nem jon ossze, de ez van.
A lenyeg, hogy mindenkinek meg lesz a BMW-je, aki szeretne!Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
Beta hírek:
BMW eventek:
- A mai championship eventre meg lehet jelentkezni. 18:00-kor kezdodik, ha nincs ellenvetes. Itt barki regisztralhat egyenileg.
-Holnap reggel kezdodik a BMW-s tournament, amelyre csak csapatok jelentkezhetnek. Jelenleg van 5 csapat, meg lehet regisztralni a holnap reggel 7-orai indulas utan. 2 fos uj crew-k is jelentkezhetnek. Itt egyast kell kihivni a torna kereten belul. Ez Vasarnap estig tart, az nyer aki a legtobb kihivast megnyeri es ezzel a legtobb pontot gyujti!
Jo szorakozast kivanok!Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
Beta hirek:
Ma szamithattok nehany oras szerverleallasra nap kozben. Illetve lehet szet lesz esve egy ket dolog ha be tudtok lepni. Estere, delutanra remelehetoleg rendben lesz minden. Szerver frissites is lesz, szolok ha minden ok. Elnezest az esetleges kellemetlensegert!
-
quadroracer
tag
Orulok neki hogy jol ereztetek magatokat! Varom tovabbra is jelentkezoket! Irjatok ram priviben, ha engedelyezni kell az uj felhasznalot! Illetve ha valami problema van, legyszi irjatok issuet a bugreportban a beta oldalon. Ha kerdes van, akkor itt irjatok ram plz, mert a jatekban nem mindig figyelem a chatet. Koszi!
-
quadroracer
tag
Nemsokara varhato javito patch. Tudtommal folyamatban van a feltoltese, szamithattok egy kis adatforgalomra.
-
quadroracer
tag
Tovabbra is lehet meg regisztralni a betara. Miutan regisztraltal a beta oldalan, nalam lehet priviben engedelyeztetni a usert. Jelentkezzetek batran, probaljatok ki minel tobben az uj dolgokat! En kivancsi vagyok a velemenyekre!
Beta oldal elerhetoseg: [link]
Hetvegen BMW weekend lesz, egy 6-os classu BMW M3 GTR-t lehet nyerni, majd kiprobalni. Ha lesz eleg versenyzo, tovabbi ujdonsagok varhatoak kozeljovoben! A jatekot inditsatok magyar nyelvvel, es irjatok a Paja altal letrehozott topikra ha talaltok elirast, leforditatlan reszt! Koszi a figyelmet!
Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
válasz
quadroracer #26820 üzenetére
Na utanajartam a dolognak, mar kesz a javitas, csak meg nem kerultek ki a friss updaterek. Nemsokara felkerulnek.
-
quadroracer
tag
Beta hirek:
Ne feledjetek ket fo is tud egy klant letrehozni es fenntartani buntetes nelkul ideiglenesen. Lehet nyugodtan kis klanokba tomorulni haverokkal, es reszt venni a tournamenten hetvegen. Akar egy mas szervereken tobb fos klan is tagozodhat/ letrehozhat tobb kis utodklant es taktikazhat vele!
-
quadroracer
tag
válasz
Hokitojas85 #26809 üzenetére
Orulok hogy motival valakit az event
, engedelyezem folyamatosan a usereket. Varom a tovabbi jelentkezoket!
Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
-
quadroracer
tag
válasz
Mariann294 #26803 üzenetére
Ugy terveztem hogy (nem tudom neked itt most a hetvegebe beleszamit-e a pentek) penteken lenne egy Championship event amiben barmilyen helyezest is er el a jatekos megkapna a kocsit. Aztan szombat reggel indulna egy ket napos "hetvegi bajnoksag" amelyben crewkkal lehetne csak reszt venni.
Vasarnap este 20:00-ig tartana es a csapatok 50%-a kapna meg meg 3 napra a BMW-t. (termeszetesen a csapatok elso fele helyezes szerint).
Annyi segitseget csinalok hozza, hogy atallitottam a szervert, most mar lehet 2 fovel crew-t csinalni, nem lesz buntetesben. (min user= 2 fo) Illetve buntetes nelkul lehet csapatot valtani, nem kell 24 orat varni. Ez egy ideiglenes beallitas, a hetvegere biztos hogy igy marad, hogy konnyen reszt tudjatok venni a bajnoksagban.
Sztem fun lesz, lehet csapatokba verodni. Mar most kiprobalhatjatok a tournamentet, mert mar most is fut egy pentekig, lehet kiprobalni, igy mar hetvegen nem er senki ujdonsagkent. Szivesen valaszolok a kerdesekre tovabbra is. -
quadroracer
tag
válasz
quadroracer #26798 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy inkabb a ket hetes hataridot, a chat visszajelzesrol modositsuk erre a hetre. Annyi ido sztem boven eleg lesz. Aztan meglatjuk milyen velemenyek vannak. Bocsesz a modositas miatt.
-
quadroracer
tag
A betara regisztralni tovabbra is a beta oldalan lehet [link], amely utan a usert itt a forumon egy nekem kuldott privat uzenetben lehet engedelyeztetni. (naponta tobbszor is ranezek, es engedelyezem).
Elso korben a Crew Tournamentsben lehet megnyerni az uj autot, amelyet pentekre szervezek, a neve a bajnoksagnak az auto neve lesz. Akik kimaradnak azoknak lesz egy championship event, ahol mindenki megkapja az autot. (Ez valoszinuleg szombaton lesz delutan, este fele).
Remelem minel tobben leszunk!Varunk mindenkit szeretettel!
-
quadroracer
tag
Hi Skacok!
Lenne egy par dolog, egy ket friss hir es egy keres. Kezdenem a beta hirekkel.:
- Erdemes regisztralni a betara (jelenleg kb 2-3-4 ember jelentkezik naponta nalam itt a ph-n) mert a hetvegen ismet egy uj autot lehet kiprobalni, amit meg nem lattatok a jatekban. Ez az auto egy 6-os classu BMW M3 GTR lesz. (Csak nehany napig lesz kinnt ugyhogy erdemes lesz benezni).
- A masik dolog, hogy kapni fog a beta a napokban megint uj frissitest, amellyel egy ket bug kijavul, illetve frissulnek a magyar szovegek(ez Pajanak lenyeges leginkabb).Es vegul a kerdes. Ugy nez ki atalakul a chat. (amikor megkaptatok ezt az uj chatet, sok visszajelzes volt, de csak most jutott ido az atalakitasra). Az mar biztos hogy egyszerusiteni fogjuk!
En arra gondoltam, hogy megkerdeznem hogy melyek azok a dolgok, amelyek rettentoen zavarnak benneteket a chatben. (akar funkcionalisan[hianyzo funkcio], akar mukodesben[bug, ertelmetlen funkcio], akar kinezetben)
Ha benneteket nem zavar, ide a forumra varnam a valaszokat, mert igy attekinthetobb szamotokra is. Kb 1-2 hetig varom a valaszokat. Koszonom a figyelmet!Ui.: A BMW, csak nyeremenykent lesz elerheto, azt szeretnem ha lennenk kb 10-en egyszerre a szerveren, hogy egy egy eventet le tudjatok futni. (akik regisztralnak az eventre es jatszanak mindenkepp megkapjak az autot!!)
Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
Ha loginig eljutsz, akkor valami hibakodot dob nem? 104-es esetleg? mert akkor a usered nincs engedelyezve. En az egyiket engedelyeztem csak, majd ird ram melyikkel probalkozol. Na nem ez a problema akkor meg irhatsz nekem egy Jirat, rola, hatha nem csak nalad fordul elo, es ezert vannak kevesen a betan
Udv
Laca
-
quadroracer
tag
Beta: Bajnoksag teszt!
Hi mindenki!
Bar nem kaptam valaszt a multkori felvetesre, de teszteles miatt, es azert hogy felhivjam a figyelmet a jatekban megtalalhato uj eleg nagy fejlesztesre, keszitettem egy bajnoksagot, aminek a lenyege az hogy csapat csapattal meccselhet.
Itt jelenleg barmilyen jatekmodban, autoval, palyan, es letszammal tudtok kihivast kesziteni, ezen az ugynevezett bajnoksagon belul. Termeszetesen a gyozelemert pontok jarnak, es a bajnoksag vegen a gyoztes csapat ertekes nyeremenyek varjak.
Ennek a tornanak ma 19:00-kor van a kezdete, es egeszen jovo het pentekig (20-oraig) tart.
Regisztralni kell ra a Crew menuben, ezt barmelyik nem buntetesben levo crew megteheti es barmikor lehet ra regisztralni a kezdo es a veg idopontok kozott.
Azert lehet erdekes, mert a meccseket ti szervezitek, mi csak a nyeremenyt adjuk, es csak a hatarokat szabjuk meg, jelen esetben az idot, amig az egesz tart.
Remelem felkelti az erdeklodeseteket, es kiprobaljatok! Mar csak azert is, mert szeretnenk ha jol hasznalhato, es szamotokra kedvelt dolog lenne. Es mivel ez meg beta, lehet rajta alakitgatni. Nem utolso sorban, a bugokat is szeretnenk kigyomlalni belole.Bizom benne, hogy tetszeni fog a dolog es kiprobaljatok! (ha mas nem 2 foci VB meccs kozze szervezzetek a jatekban levo meccset
, ez mar a ti dolgotok)
Jo jatekot, jo husolest, es jo szorakozast!
Udv,Laca
-
quadroracer
tag
Ha lenne tobb 2 fos crew (legalabb 3-4 csapat), akkor mar lehetne rendezni egy bajnoksagot. (ehhez csak annyi kellene hogy nagyjabol egy idoben bennt legyen a ket csapat, hogy tudjon egymassal meccselni). Ez lenne a Crew Championship lenyege, ami az geyik legnagyobb fejlesztes a betaban. Ha lenne ra igeny, csak irjatok!
-
quadroracer
tag
válasz
Mariann294 #26757 üzenetére
Udv ujra Mariann, regen lattalak itt a forumon! Ugy latom mar valaszoltak a sracok a kerdesedre. A betas hirek miatt erdemes neha megnezni a Benedicht altal linkelt oldalt, illetve az updaterben is vannak idonkent friss infok.
-
quadroracer
tag
Beta hirek:
A szerver update utan GTR R35 weekend lesz. Majd csinalok hozza eventet, hogy konnyen hozzajussatok. Remelem lesznek erdeklodok, jo szorakozast!
Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
Beta hirek:
Sziasztok!
Arra gondoltam, mikozben olvastam a forumot, es figyeltem a szerver latogatottsagot, hogy ha nektek megfelel, es van kedvetek reszt venni a beta tesztelesben, akkor osszehangolhatnak egy kicsit a dolgot. Nem tudom ki hogy er ra, biztos vagyok benne, hogy ahanyan vagytok annyi fele elfoglaltsagotok van. De, erdemes lenne meghatarozni egy idointervallumot, amikor megprobalhatnank minel tobben belepni. Ezt azert irom, mert sokszor latom hogy egy ket ember van bent, de altalaban cserelodnek ezek az emberek.
Tudom itt van most mar a Foci VB, ezert az esti idopontok is kiesnek sokmindenkinek, de sztem ha itt megvitatnak hogy ki mikor erne ra, akkor jo kis meccsek is osszejohetnenek. Bar a hetvegeken en nem dolgozom, de azt hiszem hozza tudnek jarulni a hangulathoz eventekkel, sot ha kapok ra engedelyt, uj autokat is engedelyeznek mondjuk egy hetvegere, egy hetre... stb.
Kerlek vitassatok meg, egyaltalan erdekel-e benneteket. Engem minden valasz erdekel, es szivesen segitek a megvalositasban.
Akit nem erdekel a beta, annak bocsi az offolasert!Koszonom a figyelmet! Varom a valaszokat!
Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
válasz
Blade.T #26753 üzenetére
Erdemes megtartani, hogyha erdekelnek a Betaban levo ujdonsagok. Az a helyzet, hogy az open betat, felvaltotta a Close beta, ahova viszont regisztralni kell itt a forumon, egeszen pontosan nalam. Annyi a dolgod csupan, hogy privatban ramirod a login neved, es en engedelyezem a szerveren. Ez azert kell hogy a kulfoldiek ne tudjanak belepni, mert a kiadoknak ez problema. Elnezest a kellemetlensegert, bar az updaterben es a beta oldalan fel van tuntetve ez a fajta valtozas.
-
quadroracer
tag
válasz
-Draco- #26723 üzenetére
Az evot megneztem, nalam jo. Azt hiszem az lesz a gond, hogy 70-es szint kornyeken unlockolodik ki.
Remelem kiprobaljatok az uj TA kocsit. Kivancsiak vagyunk a velemenyekre!Mara sajna ennyi volt az engedelyezesbol, legkozelebb holnap tudok uj usereket beengedni. Tovabbra is eleg ha ramirtok itt privatban, es igyekszem minel hamarabb intezni
Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
Most meg megy fel egy uj exe, es utana lehet utni a betat, aki akarja. Csinaltam egy eventet estere az uj TA kocsival ha ki akarnatok probalni. Jo szorakozast! Akinek meg kell betas user az most irjon ram, kb meg egy oraig, utana csak holnap tudok engedelyt adni. Aki ramirt privit a ph-n vagy beszeltunk jatekban, azoknak engedelyezve vannak a usere(ik).
Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
Beta hirek:
Kaptam egy kis infot, amit most megosztok veletek.
Az a helyzet, hogy a beta szerveren annyira keves a latogatottsag, hogy igazan nagy eredmenye a tesztelesnek eddig nem volt (reszeredmeny), annyit ertunk el csak hogy az egyik kiado panaszkodik, hogy a forumat elarasztjak betas shotokkal. Panasszal eltek felenk, ezert be kell zarnunk a betat.
Annyit sikerult elerni, hogy javasoltam folytatodjon close betakent a teszteles, persze csak ha szeretnetek, es erdekel benneteket.
Ez annyit jelentene, hogy csak magyar jatekosok regisztralhatnanak, es csak az tudna bemenni, aki itt a forumon jelzi nekem privatban, hogy a userevel szeretne jonni.
Mint lathato nem nehez kijatszani ezt a rendszert, de en bizom bennetek. Szerintem nagy ervagast nem fog okozni, ez a helyzet, gondolva az eddig csatlakozott userszamra, de aki jonni akar a tovabbiakban, azt szeretettel varom/varjuk!Olyan usereknek mint Paja es az OBHUN csapat egy resze(?) akik korabban jelentkeztek nalam tesztelesre, azoknal ez a beallitas mar megtortent tehat nem kell ujra jelentkezniuk!
Remelem nem szegi ez senki kedvet a tovabbiakban!Koszonom a figyelmet!
Remelem legalabb ennyien, vagy meg tobben fogjatok latni a delutani javito, es uj tartalmat hozo peccset!Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
Beta:
Szerveztem Par eventet, ha erdekel valakit, lehet jonni versenyezni. Kb 1 ora mulva kezdodik az elso!
Ezen kivul elindult a masodik Crew bajnoksag, ahol csapatok versenyezhetnek egymas ellen. Ez uj feature, ezutan lehet versenyezni a csapatokkal, kihivni baratot ellenseget, es osszemerni a tudast, driftben, vs-ben, sumoban, vagy akar Team CTF-ben.. stb! Ki lehet probalni, megtalaljatok a Crew menuponton belul. (A 2. crew bajnoksag 2010.06.13-ig tart)Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
válasz
hugoagagyilo #26686 üzenetére
Megneztem, jo a feltoltes, ha nalad nem megy akkor ott lesz vmi problema. (en egy 7 MB-os videot tettem fel, es felrakta). Esetleg nem lehet hogy a ket fajl merete meghaladta a 10MB-ot? Mert annyi a feltoltesi limit, amit egyidoben feltolthetsz. (Ilyenkor kulon kell feltolteni a ket fajlt, vagy tomoriteni kell a logot.)
-
quadroracer
tag
válasz
hugoagagyilo #26686 üzenetére
Irsz egy issuet rola nekem? kepet is csatolj!
Viccet felreteve, csinaljatok mar ugy hogy feltoltitek valahova es linkelitek a kepet, mert csak hetfon tudok szolni valaki hozzaertonek.
Koszi! Bocs a kellemetlensegert!Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
válasz
hugoagagyilo #26680 üzenetére
nalam megy. Megnezed megegyszer, sztem jo lesz.
-
quadroracer
tag
Megkerdeztem a dolgot, most mar jo lesz!
Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
Sziasztok!
Beta peccs nemsokara megy fel a szerverre, utana nyilik a jatekosok fele a szero! Jo szorakozast!
Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
Sziasztok!
A hetvegere megnyitjuk az Open betat. Akit erdekelnek az ujitasok, varjuk szeretettel! Koszi a figyelmet!
[link]Varhato nyitas: Pentek delutan, kora este.
Fokent csapat feature-ok kerulnek az ujitasba, amelyek arra szolgalnak hogy csapatkent is versenyezhessetek masokkal.
Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
En sajnalom viszont aki feleslegesen koltott, de anno azt hiszem irtam hogy az IP BAN feloldasa csak teszt jellegu. (azt en sem ertem miert nyult el...)
Annyit tudok mondani, varjuk meg a PT update-tet, es ha nem valtozik semmi, tehat kihalt lesz a szerver, nem tudtok kivel jatszani, akkor ujra rakerdezek mit lehetne tenni a Level-R-be atkerulessel. (persze csak ha a tobbseg tamogatja).
Mint lathato ez a kiados dolog nem egyszeru ezert ez a sok huzavona. (nem sokat ertek belole en sem) -
quadroracer
tag
Hi all!
Egy kis helyzetjelentes:
- A betara meg varni kell, mint olvashattatok korabban, egyenlore meg nincs meg a pontos datum az indulasrol, amint lesz konkretum, itt es/vagy a beta oldalan olvashatjatok.
- A LEVEL-R-rel kapcsolatos fontos info: A kiadok nem tamogatjak hogy ti (a magyar jatekosok) mindket szerverre felmehessetek. Ezert a regi dontes marad ervenyben (ahogy anno kertetek) a magyar jatekosok a PT szerverehez tartoznak.
A nemet szerveren jelenleg nincs IP ban feletek, de ugy tudom ez mar csak ideig oraig lesz igy. Tehat barmikor elofordulhat hogy mar nem tudtok oda belepni. (gondoltam szolok, hogy inkabb tolem tudjatok meg, mint a kesz tennyel idegesen vitassuk meg).
Egy szo mint szaz, arra keszuljetek, hogy a PT-ben tudjatok folytatni a karriereteket. (Valoszinuleg nemsokara felfrissitik az USA szervert is, ugyhogy nagyjabol azt fogjatok kapni, mint ami a Level-R-ben van, ennek idopontjat sajna nem tudom megmondani, mert ezt csak ok tudjak).
Remelem elkeruljuk a kellemetlensegeket azzal hogy fel tudtok keszulni a Level-R szamotokra valo bezarasaval.Probaltam amellett kardoskodni, hogy mindket vezio elerheto legyen szamotokra, de ugy nez ki ez a kiadoknak nem erdeke, ugyhogy a tovabbiakban sem szabad erre szamitani
Koszonom a figyelmet!
Udv,
Laca
-
-
quadroracer
tag
Sziasztok!
A beta a hetvegen ismet megnyit. Amit varhato: uj kozossegi featureok, eloterbe kerulnek a klanok. Uj tipusu eventek, megujjult GUI, ... stb
Mindenkit sok szeretettel varunk! Uj usereket tudtok regisztralni a beta oldalan!Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
válasz
hugoagagyilo #26346 üzenetére
itt nem fog logot csinalni sztem mert a launcherrel van a baj. Minden esetre probald ki a fentebb emlitett dolgot ha fagy. Nem kell hogy leupdate-eljen csak a nyelvet atallitod a betan es mar lephetsz is ki. Ha megoldodott, illetve mar tudtatok a modszert akkor bocsika, csak segiteni akartam.
Jo hetveget!Ui.: mar nem kell sok a beta openig...
Infok itt a ph-n es a beta oldalan: http://beta.invictus-games.com/Mindenkit szeretettel varunk majd!
Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
válasz
-Draco- #26341 üzenetére
Sziasztok!
Ennek a kifagyasnak megtalaltuk az okat, remelhetoleg a beta indulasakor javulni is fog. Egyenlore annyit tudtok tenni az elkerules erdekeben hogy a betaban a nyelvet magyarrol allitsatok at angolra vagy nemetre, a lenyeg hogy ne magyar legyen.
Egyenlore ennyi a megoldas.
A problema reprodukalasert big thx Benedicht-nek! -
quadroracer
tag
válasz
hugoagagyilo #26331 üzenetére
Ha jossz majd betara es elojon, majd irj rola nekem egy issuet. En nagyon regen lattam ezt a hibat, de nem jott elo azota. Hatha nalad meg lehet jobban fogni. Majd logokat is csatolj, remelhetoleg hamar kijavul majd.
De a Windowst ne telepitsd emiatt ujra.Amugy nem csinaltal veletlenul olyat hogy a bin fajlra kattintottal es hozza akart valamit rendelni a winf..s?
-
quadroracer
tag
válasz
hugoagagyilo #26288 üzenetére
Haaat... erdemes lesz csapatoknak felnezni a betara.. lesz egy ket ujdonsag
Remelem sokan leszunk, es tobb csapat is lesz. Mar nagyon varom az indulast... -
quadroracer
tag
válasz
hugoagagyilo #26276 üzenetére
Igen frissulnie kell majd!
-
quadroracer
tag
válasz
SylarHUN #26275 üzenetére
Az updater ami fent van es eddig is hasznaltatok jo lesz. En azt ajanlom hogy majd akkor frissitsetek amikor indul a teszt.
A biztonsag kedveert mondom ezt, nehogy valami adat kavarodas legyen, mert ami szukseges a teszthez kliens, az csak a nyitaskor kerul fel. (Szoval az addigi frissitgetes csak felesleges adatforgalom lenne nektek) -
quadroracer
tag
Beta hirek:
Sziasztok!
Kb 1 het mulva ujra megnyilik a beta szerver. Szeretettel varunk minden kedves regi es uj tesztelot. Ismet uj featureokkel talalkozhattok, remeljuk elnyeri a tetszesetek.
Tovabbi hirek, aktualitasok a beta oldalan:Koszonjuk a figyelmet!
Invictus QA
-
quadroracer
tag
válasz
wazup86 #26249 üzenetére
Jelenleg az a helyzet, hogy a magyar jatekosok a PT szerverhez tartoznak. Egyenlore a nemetek megnyitottak a magyarok fele a Level-R-t igy tudtok jatszani vele mar hetek ota. A PT-rol csak akkor lennenek letiltva jatekosok, ha a magyar jatekosok tobbsege arra szavaz hogy inkabb a Level-R-ben szeretne folytatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest