Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Na lejött nekem is. Szerencsére nemlett igazam és viszonylag elég gyorsan lejött a patch, ezt a részét jól megoldották.

Viszont! Irányítást teljesen átírták, már megint, ráadásul minden mód másikat kapott
. Előző patchnél hangot adtam azon véleményemnek, hogy egy olyan jatékban ahol gyakorolni kell, sokat számít a skill, fél évente átírni az irányítást nem jó ötlet. De úgylátszik nemfigyelt fel rám senkise. Maga a szoba úgy ahogy van szar. Legalább 10 mp mire betölt. Semmi informatív dolgot nem lehet benne jól látni, ugyan van sok, de nem lehet látni... Akármi történik a pályán azt bekell pofáznia, ÉNIS ÉSZREVESZE TUDOM VENNI HA MEGELŐZTEM VKIT! könyörgöm. Ha vki nekiáll írni vmit akkor a fél pályát nemlátom mer bevillan a cset, pedig 22"-os wide monitoron 1680x1050-es felbontásban lenne neki hely vhol a sarokban... Még nem mélyedtem el az optionsban, lehethogy lehet ezeket állítani, abban az esetben visszaszívom
. Most egyelőre elég volt ennyi, inkább nézek vmi vidámat aztán majd mégegyszer nekifutok később. De egyelőre törlésre van ítélve...szerk.: Ja kifelejtettem, hogy fakóak lettek a színek, Stallion úgy néz ki mintha teszkó gazdaságos festékkel lenne fújva, panny felnije szintén. Biztos van több is, de elsőre csak ezek tűntek fel.
Új hozzászólás Aktív témák

- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 15 15ACH6 ! R5 5600H / 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Előző patchnél hangot adtam azon véleményemnek, hogy egy olyan jatékban ahol gyakorolni kell, sokat számít a skill, fél évente átírni az irányítást nem jó ötlet. De úgylátszik nemfigyelt fel rám senkise. Maga a szoba úgy ahogy van szar. Legalább 10 mp mire betölt. Semmi informatív dolgot nem lehet benne jól látni, ugyan van sok, de nem lehet látni... Akármi történik a pályán azt bekell pofáznia, ÉNIS ÉSZREVESZE TUDOM VENNI HA MEGELŐZTEM VKIT! könyörgöm. Ha vki nekiáll írni vmit akkor a fél pályát nemlátom mer bevillan a cset, pedig 22"-os wide monitoron 1680x1050-es felbontásban lenne neki hely vhol a sarokban... Még nem mélyedtem el az optionsban, lehethogy lehet ezeket állítani, abban az esetben visszaszívom