Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdol
senior tag
Ja és ma megint megnyertem egy penaltyt amikor draftoltunk és én kívül mentem a kanyarban belül meg előzött a partner közben lecsúszott az ívről és nekem jött.
Persze a váltóm rögtön keresgélt csak pár másodpercig mert a falnak mentem,meg én kaptam a büntit is mert az autóm eleje az olbalának ért
.Ezzel nem tom mit lehet kezdeni de nagyon bosszantó,elsőből így lettem hetedik.Hiába jön fel az ember utána az élre már ugysem ér oda max a dobogó marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze a váltóm rögtön keresgélt csak pár másodpercig mert a falnak mentem,meg én kaptam a büntit is mert az autóm eleje az olbalának ért
.Ezzel nem tom mit lehet kezdeni de nagyon bosszantó,elsőből így lettem hetedik.Hiába jön fel az ember utána az élre már ugysem ér oda max a dobogó marad.