- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Én amit nem értek: hova tűnt el rengeteg autó amik jelenleg vannak a Fionában?? Van pár új az tény, de több tűnt el. Vagy csak a beta miatt van kevesebb? Ez nagy hiba lenne ha így maradna!!
Amikor pénteken fennt voltam, akkor egyszerűen nem tudtam feltuningolni a cl6os Cobrát, nem engedte, valami olyasmit írt ki hogy már megvannak a tuningok. Aztán látom hogy a nevek az alkatrészek felett másak, pl motornál ECU-t írt ki, de többnyire Color #5, Color #7 stb. Eközben más meg fel tudta tuningolni.
Sajna nem tudtam sokat nyomulni vele. A sok akadály, főleg úgy hogy nincs ghost on, az halál lesz így, senki nem fog nekik örülni, felesleges. Az autók hangja tetszik, tisztára mint a rally gamekben
A team CTF is faja amit még próbáltam. Az új autók közül a Cobra (balance és tuning nélkül) rohadtul csúszkált, a Miata viszont el lett találva, a Silvia sem rossz, csak oda is balance kell.
Hirtelen ennyi. Ha lesz még, hamarosan felmegyek megint.
Új hozzászólás Aktív témák

- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Air 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A team CTF is faja amit még próbáltam. Az új autók közül a Cobra (balance és tuning nélkül) rohadtul csúszkált, a Miata viszont el lett találva, a Silvia sem rossz, csak oda is balance kell.