Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
PROHARDVER! témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
Sziasztok!
Nemrégen kezdtem el komolyabban játszani a játékkal és lenne néhány kérdésem. Mivel érdemesebb játszani? Logitech Rumblepad 2 v billentyűzet? Csak azért kérdezem mert versenyeztem egy - állítása szerint - 47 éves brit hölggyel, én gamepaddal ő bill.-lel és simán alázott.
A másik kérdés, hogy a license teszteknél mit ad ha bronznál jobb minősítést érek el? Ha egyszer már sikerült bronzra hozni sajnos nem engedi ismét lejátszani 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iPhone 15 Pro 256GB 89% (3hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A másik kérdés, hogy a license teszteknél mit ad ha bronznál jobb minősítést érek el? Ha egyszer már sikerült bronzra hozni sajnos nem engedi ismét lejátszani