Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sub-S
senior tag
Este lesz valami?
-
cila1
aktív tag
Jó volt a söprögetés elötted?
-
cila1
aktív tag
Ervin nézd csak a nevem alatt mi van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
cila1
aktív tag
Csaó
Segítsetek ha tudtok.Van egy samsung monitorom.Olyat csinál hogy a menü felugrál a képernyő közepére utána eltünik és ezt folyamatosan csinálja.Tegnap este szétszedtem.A gombok alatt van egy nyáklap micro kapcsolókkal.WD40-nel befújtam.Azt hittem hogy jó lett mert nem utána jól müködött.10 perc elteltével megint elkezdte.Még annyit hogy a nyáklap egy lapos csatival csatlakozik a monitorhoz.Mi lehet a baj.

-
cila1
aktív tag
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Egyébként jó, hogy felvetette Woody, mert naptár szerint a Monaco utáni verseny
Ezt a témát én kérdezem már 1 hete csak senki nem foglalkozott vele.Én is ezt mondom hogy nincs Canada ebben a packba. -
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral
üzenetére
nálunk is van már előfelvétel az eltén
-
Szabesz
őstag
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Ma 18:00:00-tól kezdődött meg az "elő" tárgyfelvétel. Amúgy elővizsgák már voltak, Olyan roham volt, Neptun össze is fosta magát szokás szerint. "Csóri" 15 szerver nem bírta. Nem hiszem el, hogy nem lehet normálisan megcsinálni.
Szét kellene osztani a tárgyfelvételeket tanszékekre (esetleg egy turnusba többet; annyit, hogy a rendszer max csak kisebb lassulással, de tudja kezelni), és adott turnusban csak adott tanszék(ek) óráira lehet jelentkezni. -
Iron Funeral
őstag
Van választék, én kapásból találtam kettőt, az egyik "up-to-date" 2008-as, a másik meg 2006os ISI pálya, de ez csak az első kettő gugli találat, van még a szeméttelepen még.
[link1]
[link2]
Egyébként jó, hogy felvetette Woody, mert naptár szerint a Monaco utáni verseny
Nektek már volt vizsgaidőszak, hogy megnyitották a tárgyfelvételt??? Vagy mi a WTF?!
-
Speedg
csendes tag
http://www.youtube.com/watch?v=L3X5fSgS2ng&feature=player_embedded
Monaco kicsit másképp
-
proof88
addikt
cila küldd el nekem is azt a kínai cuccos akármit, bár nem hiszem hogy túl sokkoló lenne számomra

-
macy
addikt
Cila mi már megint ez a canadai futam?
-
Szabesz
őstag
Az a rohadt mocskos neptun #&@!!
-
cila1
aktív tag
Ervin elküldtem megint
-
cila1
aktív tag
Számolásom szerint 2010.01.03.-án lesz a Canadai futam.Meglesz tartva az ünnepek miatt?
-
cila1
aktív tag
Megvan Ervin?
-
Farkas23
aktív tag
Ma már én is felmegyek, mer a következő napokban nem fogok tudni, csak vasárnap!
Holnap pihenek mer este melo, szombaton reggel hazajövök és rögtön megyek kupa mecsre! Ugy h mind 2 nap kilőve! És legközelebb vasárnap du. tudok majd vmikor felnézni!
De a holnapot meg a szombatot, akik tudják szányák rá a gyakorlásra, mer nem lesz könyü futam!!!! -
cila1
aktív tag
Van egy kép sorozatom.Aki bírja gyomorral annak elküldöm.Én nagyon ledöbbentem hogy a mai világba van ilyen.
-
proof88
addikt
Re,
nem vásároltam, csak zh-t írtam, előfordul ilyen a vizsgaidőszakban.
Este ismét benne lennék rajtolgatásba, kezdhetnénk picit előbb is. Tehát módosíthatnánk úgy, hogy 8-ra legyünk meg az időmérővel. cila1 9 körül szokott elmenni, akkor 1 órát tudnánk rajtolgatni. -
cila1
aktív tag
Mindenki vásárol?
-
macy
addikt
-
cila1
aktív tag
Ha valakit érdekel hogy hova tünnek a kínaiak akkor jelezze.Egy teljes kép sorozatom van.Elküldöm emailba.
-
proof88
addikt
-
cila1
aktív tag

-
proof88
addikt
én már mentem körbe itt versenytávot
csak szomorú lettem, hogy JColee kiesett, aztán hogy ne szomorkodjak, gondoltam most megfutom a leggyorsabb kört, de az autó nem azt csinálta amit szerettem volna
igaz, már sérült volt a felfüggesztés, lehet ezért nem kellett volna fastest lap-et erőltetni 
-
cila1
aktív tag
Hirdessünk végeredményt Monacora.A 2 Toyota végzett az első helyen.A többiek kiestek.
1-SubS 0:000
2-Cila1 0:002
3.....
4-...
. -
proof88
addikt
szerk.: nem egymást ejtettük ki JColee-val, kb 10-15 mp különbség volt köztünk

-
ervin33
tag
elöjött egy bug a pályán célegyenes zebrakörül 7ben full gázon vissza esik a fordulat 1-2mp ig 14 e körülire.tegnap nem csinált ilyen az auto,és nem állitotam a setupon semmit.
-
proof88
addikt
Rajtgyakorlás van mindjárt, aki nem tud belépni az azért nem tud ... időmérő van most, utána rajtgyakorlás.
-
Xirtam
veterán
Sziasztok, láttom megvan az élet. Faszán összeraktátok a TEAM-et! Big Respect!

-
Stirlitz
senior tag
Óvást nyújtok be magam ellen. LEgyenszíves a két bíró ujbol végignéznia versenyem. Ha jogos, akkor természetesen bármilyen büntit szó nélkúl viselek!

-
JColee
őstag
válasz
proof88
üzenetére
2. vagy 3. azután, hogy megelőztem a lassú sikánban, rögtön a célegyenes végén megpróbált kifékezni
egyébként nem baj, hogy nem találod, mert tökmind1, nem ezen múlt, csak a kettős mérce eléggé befigyelStirlitz erre nem emlékszem, én kérek elnézést
a rajtnál meg mindenki hibázik, szóval az ilyen -
Stirlitz
senior tag
Sajnálom a rajt-nél a kisebb koccanást. Ellenben megígérhettem, többet enyire sportszerű nem leszek. 8as kanyar, amikor nem az ideális íven fordultam, és szépen ellengedtelek. Több ilyen lovagias manöver részemröl nem lesz. Behúzom ívre, és lehet probálkozni az elözésel. Ha sikerül. Többet ezzel a témával nem foglalkozok, lezártnak tekintem.
-
JColee
őstag
válasz
proof88
üzenetére
sérültem, a gép mindkét oldala sárga volt utána (előtte csak a jobb oldala ugye)
simán megy az ideális íven, akkor semmit nem lehet csinálni, szerintem
egyébként a 8asból mindig jobban jöttem ki, mint az előttem haladó, a meredekebb szárny miatt, csak közeledni nem tudtam utána
mondtam, hogy a kanyart simán bevettem volna (én voltam a belső íven ami itt az előnyösebb)
itt jön ki az, hogy monitoron nézzük az eseményeket, nem látszik a periféria, így látta volna farkas és én is, hogy a másik hol helyezkedik el -
proof88
addikt
sérültél Stirlitz manővere után?
De most előzés közben azt nézed, hogy a gép hanyadik helyet ír? Gondolom nem ez alapján döntöd el abban a pillanatban, hogy jogos-e az előzésed vagy sem. Az nem baj ha nincs akkora végsebességed, mert a 8-asban is távol voltál már tőle, ha ott jobban kijössz, akkor nem lett volna ekkora gond a kisebb végsebesség.
Stirlitz is azért vette szélesen a kanyart, mert tudta, hogy jössz. Ezt így is kell csinálni. Nem azért csinálta így, mert elrontotta vagy ilyesmi. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- OnePlus 15 - van plusz energia
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)