- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
tomcs
őstag
ehh nem azt mondtam.. csak pont tegnap este nezegettem hogy milyen gyakran keletkeznek az uj ph-s regisztraciok es az 5800-adik tegnap este keletkezett.. szal nekem abbol az jott le hogy ez a reg ezt az uzenetet lereagalni keletkezett.. egyebkent semmi bajom az ujoncokkal... :))
-
samson
tag
egyebkent lehet, hogy vki hulyeskedik, ezt majd te megtudod...
-
samson
tag
ps
akkor ezek szerint en a 3x hozzaszolasommal eppen most tanulom a ''Basic''-et, te pedig a 8xx hozzaszolasoddal epp most doktoralsz ''Coputer Science''-bol. :)) -
L4Me
csendes tag
Csao,
hmm.. részesedést nem tudom, hogy gondolod, mivel ez egy freeware progi lenne, úgyhogy bevétel nagyjából egyenlő a 0-val... ebben nekem a poén a reklám, esetleg azon tudnánk osztozni, ha meg tudunk egyezni (alul lenne banner, ezzel lehetne variálni valamit, 1:? arányban...)
Ha így is benne lennél, írj mailt plz, de szerintem talán máshogy is meg tudnánk egyezni...
köszi,
L4Me -
L4Me
csendes tag
Csao
Köszi, elhiheted, ha megtehetném, lenne saját server, csakhát.. tudod nem megengedhető sajnos.. ;(
Így abból kell gazdálkodni, ami van :)
Ennek sem örülök, hogy így mással kell megcsináltassam, csak nincs annyi időm, hogy megtanuljam, mert minél hamarabb kéne...
Azért köszi az ''ötletet'' ;)
Cryptorchid: köszi, mail ment..!
L4Me -
Cryptorchid
csendes tag
Még valami.. Flash nem gond...
És mindent egyben vállalunk... (persze a részletek ismeretében:) )
Ja, számlát is kap6sz.. :DD -
Cryptorchid
csendes tag
Hali!
1., szerintem a freeweb nem támogatja az általad specifikált feladat megoldását..
2., Ha komolyan gondolod, van csapatom, megmondod mi kell, én meg küldöm, hol, hogyan, mennyiért..
Ha érdekel, küldj mélt...
Hali! -
L4Me
csendes tag
Re
szekreny: Hmm.. site meglesz, csak ez az adatbázisos dolog kéne rá...
Siendor: A cucc a freeweb-en lenne fent, ha jól tudom, ott ez megoldható..? Valahogy úgy kéne kinézzen a dolog, hogy tegyük fel egy társkereső, vannak kategóriák (fiú lányt, lány fiút, ..) aztán ki kell tölteni pár cellát.. Ezt rendszerezné a cucc, és a user egy progi segítségével tudná ezt megnézni.. kiválasztja kategóriát, aztán ott van szépen a lista (Név, kor, leírás, e-mail, tel, stb...) Természetesen lehetne mondjuk rendszerezni név, kor, stb szerint... A program alján pedig jó lenne, ha elférne még egy banner is ;) (lehetőleg flashes, de nem tudom, ezt mennyire megoldható, akár gif is megfelelhet..) Nekem úgy is jó lenne, ha valaki meg tudná csinálni a progit, valaki más pedig ezt a frissítést, csak legyen kész... Határidő.. hát ilyen mondjuk nincs, csak heppi lennék, ha minél hamarabb elkészülni.. Remélem nem haraxik senki, hogy nem szeretném leírni, hogy igazából miről is lenne szó, mert abban nekem sok hasznom nem lenne... Más ötleteim is vannak még, ez csak az ''alap'' lenne...
Ha valaki ismeri a DPG nevű lev.rendszert, annak példaként mondom, hogy olyasmi dolog lenne... (letölti a leveket, amit offline is böngészhetünk, írhatunk...)
Esetleg tudok adni URL-t egy másik progihoz, ami példaként szolgálhat pont ilyen célra.. (SingAlong a neve..)
köszi mindent,
L4Me -
Xmas
tag
Még szerver/kliens op.rendszerről sem volt szó :))
-
azzio
aktív tag
neeem kell ide mysql, a php okos dolog, jók a string + fájlkezelő funkciói, egy darab fájlt lehet egy egész adatbázisként használni. a kliensoldalon meg egy egyszerű visualbasic vagy akármilyen progi megteszi (feltöltéshez, letöltéshez, mindenhez...)
-
Siendor
csendes tag
Ha csak az a rész kéne, hogy a netről behúzza az adatbázist, akkor szerintem meg tudom oldani (bár még sohasem csináltam ilyet)
Lényeges kérdés: a tárhely. Lehessen min. egy PHP-t használni, és engedélyezve legyen a fájlba piszkálás.
Az adatbázis feltöltése is neten történne, vagy csak a frissítést kéne beírni??
Ha a feltöltés is netes, az gázosabb, akkor kell mySQL, meg nemtom, hogy lehetne megoldani akkor az offline használatot.
Másik kérdés ugye a határidő... -
Panther
HÁZIGAZDA
-
L4Me
csendes tag
Csao!
Keresek valakit, aki tudna nekem segíteni (természetesen nem ingyen gondolom.. ;) a következő ötlet elkészítésében (magyarul megcsinálná;) :
A lényeg nagyjából: Adott egy adatbázis... Ebbe egy netes oldalon lehetne adatokat beírni... Majd kéne hozzá valami program, ami ezt az adatbázist megjeleníti, illetve letölti a frissítést a netről...
Szóval pl. nekem van egy site-om, és van ez a progi.. Egy oldalon beírom, hogy xy frissítés történt ekkor+ekkor, és ezt ő elmenti az adatbázisba.. Usernek megvan a progi, nyom egy frissítést, a progi checkolja, hogy van-e refresh az cuccban, ha van letölti, majd user ezt akár már offline is tudja böngészni.. (Természetesen nem erre lenne a progi, ez csak egy hasonló példa volt a használatra, hogy értsétek, miről is lenne szó nagyjából..)
Ha esetleg valaki lát magában elég fantáziát, hozzáértést, megbízhatóságot , írjon plz, megbeszéljük a részleteket... Ha oké a dolog, más progik elkészíttetésével is megbíznám majd az illetőt, ha elvállalná, és a ''díjazást'' is szerintem tudnánk úgy alakítani, hogy mindenkinek jó legyen... Előre is köszi minden segítéget, sorry, ha hosszú voltam...
L4Me
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest