- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Moto G32 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
AdventOfCode:
Hát, ez a mai (day6) azért eléggé megizzasztott már
. Sajnos elég korlátozott az "eszköztáram". Viszont örülök, hogy sikerült kitalálnom, hogy lehet megcsinálni a part2-t, nyilván for ciklussal csináltam meg az első részt, aztán jött a pofára esés.
Tegnapinak a 2. részét viszont félretettem, a part2 ott nem megy, ha a feladatkiírásokban lévő adatokat használom, ugyan az az eredmény jön ki, ha kirajzoltatom a térképet, az is stimmel, de ha a tényleges adatokkal számolok, nem jó az eredmény és nem jövök rá miért.
Talán az "örökös újrakezdő" a legjobb kifejezés rám, nem fejlesztőként dolgozom (sima it support), és ahogy időm engedi, próbálom ezt megtanulni, de elég nehezen megy, munka, család, gyerek mellett. Kb fősuli óta bennem van a kétely, hogy nem lennék elég jó hozzá, így már ott elengedtem a dolgot, és nem mentem sw fejlesztés szakirányra. Aztán mikor van egy ilyen kis minimális sikerélményem, akkor újra lelkes leszek, egy darabig foglalkozom vele, aztán 1-2 évre megint feledésbe merül a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Macska topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged