Hirdetés
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magyarországon is élesedett a Pixel 9 műholdas segélyhívója
- Egy kamerát dobhat, egy fontos S Pen funkciót visszahozhat az S26 Ultra
- Bemutatta az Infinix második generációs gaming telefonját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
AdventOfCode:
Hát, ez a mai (day6) azért eléggé megizzasztott már
. Sajnos elég korlátozott az "eszköztáram". Viszont örülök, hogy sikerült kitalálnom, hogy lehet megcsinálni a part2-t, nyilván for ciklussal csináltam meg az első részt, aztán jött a pofára esés.
Tegnapinak a 2. részét viszont félretettem, a part2 ott nem megy, ha a feladatkiírásokban lévő adatokat használom, ugyan az az eredmény jön ki, ha kirajzoltatom a térképet, az is stimmel, de ha a tényleges adatokkal számolok, nem jó az eredmény és nem jövök rá miért.
Talán az "örökös újrakezdő" a legjobb kifejezés rám, nem fejlesztőként dolgozom (sima it support), és ahogy időm engedi, próbálom ezt megtanulni, de elég nehezen megy, munka, család, gyerek mellett. Kb fősuli óta bennem van a kétely, hogy nem lennék elég jó hozzá, így már ott elengedtem a dolgot, és nem mentem sw fejlesztés szakirányra. Aztán mikor van egy ilyen kis minimális sikerélményem, akkor újra lelkes leszek, egy darabig foglalkozom vele, aztán 1-2 évre megint feledésbe merül a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZERELEMGÉP! Corsair GAMER PC eladó BOMBA ÁRON! i7/1080Ti/32 Gb RAM/SSD!
- HP E24u G4 - egy függőleges hajszálkarc a képen- 1920x1080 - full HD - IPS - Hdmi - USB-C - Pivot
- Iphone 11 Pro Max 64gb törött!
- MacBook Pro 13" Retina (2015 eleje) Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
- MSI R6770 (MS-V214) 1 GB GDDR5 128 bit PCI-E videokártya
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 3380 - i3-6GEN I 4GB I 128GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest