- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Yettel topik
Aktív témák
-
-
Szalma
őstag
(Java szintaxis, logo jellegűen egyszerű program, stratégiai-vizuális output -> ROBOCODE Néha még én is marha jól elszórakozom vele... [link] Az IBM már kiengedte a kezei közül, itt laknak most az alphaworks után -> [link]. Googléval sokat lehet találni...
Hajrá, kiskockák!!! (Bazz, ZX81, poke-os program írás úgy, hogy nem volt leírás a procihoz és a memóriába ágyazott io-hoz. 12-13 évesen.))
Szeretettel:
Szalma -
zsiga667
addikt
Én 11 évesen kezdtem programozást tanulni, suliban délután számtech szakkör álnév alatt Turbo Pascalban írogattunk mindenféle kis hülyeséget.
Az első programját 10 perc alatt meg tudja írni benne, és egy ilyen korú gyereknek nagy sikerélmény tud lenni egy kis karakteres számológép-progi is, amit egy óra alatt össze lehet dobni. Aztán az első grafikus dolgok (digitális óra pl.), és onnan meg már tudni fogjátok hogy érdekli-e és ha igen, lehet továbblépni. -
Dilikutya
félisten
Nem vagyok benne biztos, hogy egy 6-8 éves gyereknek a gép előtt kéne ülnie. Legózzon a gyerek még ebben a korban. Méghogy programozni... megnyugtatlak, hogy attól, hogy a csili vili játékok lekötik, még nem biztos, hogy a sok parancs, paraméter, függvény, logaritmus, és persze a szövegszerkesztő ablak túlzottan érdekelné... pláne nem ebben a korban. Szerintem vegyél a kölöknek egy kutyát, vagy egy nagy doboz legót.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged