-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaces
tag
Hello!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy mi a probléma ezzel a Visual Studio-val? hogy mit kéne beállítanom, hogy lefutassa ezt a c kódot? Hiába választom ki, hogy c-ként mentse el, felül ugyanúgy cpp-ben menti el
Kép a problémáról
CodeBlocks nekem valamiért nem jó, ha létrehozzuk egy sima C forrás fájlt vagy projektet, azt írja ki, hogy írás védet
A Netbeans nem lenne rossz, de kell neki java, ok letölt, kell neki jdk, ok letölt azt is, aztán kell neki egy fordító, na az hol 20% hol 80% körül letöltés közben lefagy... no komment
Esetleg még mit próbáljak ki C-hez? Amit csak fel kell tennem és babán működik
-
blaces
tag
válasz
lakisoft #3617 üzenetére
Hát igen, remélem visszajön. Pont amikor komolyan veszem ezt az egész programozást, és elkezdem a C-t tanulni...
Tényleg nagyon hasznos kis oldal, a Prohardver mellett még azt tartom az egyik leghasznosabbnak. Szerintem egy ilyen oldal, nem tűnhet el csak úgy. Túl sok szellemi érték halmozódott fel a Prog.hu-n, nagy kár lenne érte. -
blaces
tag
És még egy kérdés, melyik könyv a legjobb szerintetek az algoritmusok megértéséhez és megtanulásához? Például ami C-ben magyarázza el.
Előre is köszi a válaszokat
-
blaces
tag
Hello!
Azt szeretném megkérdezni, hogy az ASP.NET az a PHP "vetélytársa" lenne? Úgyértem, hogy amit megtudnék csinálni php-ban azt asp.nettel is? például webalbum.
Illetve a CMS rendszerekben csak php-val lehet ügyeskedni, vagy asp.nettel is? (én úgy tudom, hogy csak php-val).
Mert van egy ingyenes tanfolyam, ahol asp.net-es előadás van (szerintem gondolhatjátok néhány hogy melyik, de ez nem reklám helye), és inkább a Java, JavaFX, C# vonal érdekel majd, most még a C-vel kínlódok. -
blaces
tag
Sziasztok!
Most tanítják egyetemen a programozást és húha
most C nyelvet tanítanak... De ahogy olvastam a Pere László: Programozzunk C nyelven könyvét, rájöttem, hogy mi itt a gond nálam
Hogy nem tudok úgy gondolkodni mint egy programozó... ha kapok egy feladatot, akkor a C nyelvi szintaktikával nincs gond, a fordító sikeresen lefordítja a kódot, abban hibát nem talál, de hogy időként nem azt csinálja amit kéne az biztos
Arra gondolok, hogy ha például (amit láttam már a fórumon) egy sakkjátékot kéne programozni vagy valami matematikai programot az algoritmus részhez hozzá sem tudnék szagolni, mert nem tudom, hogy hogyan programozam le.
Van erre a témára kihegyezett könyv? valami egyszerű és érthető kéne elsősorban -
blaces
tag
Sziasztok!
[link] ezen a linken van a .NET Programozás, és arra vagyok kiváncsi - olvastam, hogy ezekből a programozókból hiány van -, hogy igazából elolvastam, hogy foglalkozik itt asp.net-tel és ado.net-tel, de a dot.net-hez van köze szerintetek?
Még nagyon kezdő programozó vagyok, de felkeltette az érdeklődésemet ez a nyelv
, és picit meglepődtem, mintha ez a .Net nyelv ilyen gyűjtő fogalom lenne? (asp.net,ado.net,dot.net) Tudtok nekem olyan könyvet ajánlani amiből ezt ellehet sajátítani könnyedén vagy valami magyar weboldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BestBuy topik
- Apple Watch
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest