Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
biigi
tag
válasz
Jim Tonic #9755 üzenetére
Szia!
Igen ilyenekre én is gondoltam, de valahogy nem éreztem elég egzakt megoldásnak. Ezért kerestem volna olyan normál vektor számítási módszert ami alapból több zajos pontból számolható, de sajnos ilyet én sem találtam.
Mindegy nagy különbség elvileg nem lesz a két módszer között. Marad a bemeneti adat szűrése.
Köszi a tippet!
-
biigi
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a következő probléma megoldásában:
Adott egy zajos poligon a poligon összes pontjára meg kell határozni egy normál vektort.
Ez alapból egyszerű feladat lenne, mivel minden pont két szomszédos pontjából meghatározható a normálvektor, de mivel a polygon zajos, ezért a két szomszédos pontok olyan mértékben zajosak, hogy ezek véletlenszerű ugrása teljesen elviszi a normál vektort.Volt pár ötlet, hogyan lehetne szűrni az adatokat, de egyik módszert sem éreztem korrekt megoldásnak.
Van valami jó módszer ami több szomszédos pontból határozza meg egy poligon normál vektorát egy adott pontban?
Google-t kérdeztem, de valószínűleg rosszul, mert nem adott semmilyen használhatót.
Minden segítséget előre is köszönök!
-
biigi
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani könyveket és tanfolyamokat ami használható tudást ad program tervezésben és programarchitektúrában? A cégnél ahol dolgozom új formába kellene önteni a meglévő kódokat, ezért lenne szükségem ezekre. Főleg C#-os anyagok érdekelnek, de jöhetnek nyélfüggetlenek is.Nem igazán tudom hogyan tudnék elindulni, ezért minden infót előre is köszönök
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest