- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Michi
tag
Szia!
Köszönöm szépen a segítséged, ez nagyon jól jött nekem,működik is, mikor a hasonlóságokat akarom megkeresni, a különbséget már felfedeztem, hogy a NOT IN operátor használatával tudom elérni.
Ha tudnál még segíteni, nagyon szépen megköszönném!
Szóval, durván 2db 7000 rekordos vagy soros táblázatom van. Ha az In operátort használom, gyönyörűen lefut a lekérdezés, viszont ha a NOT IN operátort használom, akkor rengeteget gondolkodik az ACCESS, és eredmény egy üres cella lesz. Ha kevesebb sorral próbálkozom, akkor gyönyörűen lefut a NOT IN operátorral is a dolog.
Tudsz segíteni, hogy ez miért lehet?
Köszi!
-
Michi
tag
Úgy szeretném összehasonlítani, hogy pl első mezőben vannak a következő számok: 1,2,3,4 a második mezőben pl.: 1,3,4 . Az kellene hogy a Mező1 és Mező2 -ben megegyező számok listázásra kerüljenek, alias az 1,3,4 . Ha lekérdezés varázslóval csinálom, akkor az eredmény az lesz, hogy : 1, mivel csak az első sorok azonosak, namármost nekem nem a sorokat kellene összehasonlítani, hanem a számokat. Magyarul mintha lenne 2 tömb és a 2 tömb értékeit szeretném összehasonlítani.
Bocs a lámaságért,nagyon kezdő vagyok, eddig semmi programozást nem tanultam, csak alapismereteim vannak.
-
Michi
tag
Valaki tud nekem is segíteni, vagy máshol keresgéljek?
-
Michi
tag
Sziasztok!
Segítség kellene sürgőesn
SQL-ben szeretnék olyan lekérdezést írni, melyben nem a sorokat, hanem az értékeket tudom összehasonlítani. Kvázi van egy Mező1 és egy Mező2 oszlopom tele számokkal, s az egyik 10 soros a másik 15. Nekem az kellene, hogy lehetne magukat csak a számokat összehasonlítani, nem pedig a sorokat.
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest