- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
netboy
senior tag
-
netboy
senior tag
Egy regiszter építésében kérnék egy kis segítséget!
A programnak annyi lenne a szerepe, hogy 1érzékelő zárását- nyitását logolná dátum szerint.
Kérlek dobjatok össze nekem egy ilyen progit, szerintem aki ért hozzá, nem tart sokáig.
az érzékelőt gondolom a com portra kellene kötni. a két szükséges lábat is nevezzétek meg légyszi!
-
netboy
senior tag
nem igazán boldogulok az opennms-el
-
netboy
senior tag
ha linux hát linux
nekem mindegy
ugy is csak erre a célra lesz egy gép, monitorozza a hálózati eszközöket, ha leálna valami. (wifinél előfordul)csak mondjuk azért ne 1 csomag után tegye pirosba hanem mondjuk 5 után.
Bár én nem értek nagyon a linuxhoz, ha lehet wint választani azért az jobb lenne.
Azt hogy idézed elő, hogy ne mindegyiket egyenként pingelje hanem egy üzenetre válaszoljon mindenki?
pl: ping 192.168.0.255? vagy ping 192.168.0.0?
-
netboy
senior tag
Hellósztok.
Szeretnék egy olyan progit ami 2 ip tartományt pingel (akár broadcast-ban) és amint egy eszköz nem válaszol, jelezné egy piros listán.
Jó lenne ha át lehetne kapcsolni az ablakot is mondjuk az online eszközökre ahol írná a statisztikát meg hogy az utolsó leszakadás óta mennyi idő telt el (azaz mennyi ideje online).
Ez mondjuk nem olyan fontos csak fantázia. Az első bekezdés lenne a fő funkciója.Esetleg létezik ilyen szoftver?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Horgász topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest