Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
spacelab #14466 üzenetére
A minecraft-nak is van programozos resze, a Skool szokta hasznalni - de valami kulon regisztraciojuk van hozza, nem tudom hogy olyat lehet-e es hogyan szerezni. Amugy teljesen scratch-es stilus az is, csak a vegeredmenye minecraft-epites: nem egyesevel o rakosgatja az elemeket, hanem programmal megmondja neki (a vegen csinaltak egy 20x20x20 bombakockat es elveztek a rombolast
) Nekem az tetszett benne, hogy terszemleletet is javitott egyuttal (egyszer voltam segito egy ilyen programon). Meg hogy at lehetett kapcsolni kod uzemmodba ha jol remlik... es ott mar rendes angolul lehetett beirni a kodot, nem magyaritott (es helyenkent rosszul forditott) kulcsszavakat tippelni (dejavu a magyar excel-bol).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- EA Sports WRC '23
- Háztartási gépek
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Újszerű, akku állapot 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest