- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
MacCaine
őstag
-
doc
nagyúr
az utolso kerdesedre a valasz (akar csak a sajat peldambol kiindulva is) hatarozott igen
viszont a papirt tudnod kell kompenzalni - vagy megfelelo szintu gyakorlati tapasztalattal, vagy a lenyegesebb kisebb fizetessel
azt meg neked kell eldontened, hogy milyen terulet erdekel, ez nem ugy mukodik hogy 'hu, ma nagyon megy az ABAP, azt toljad mer' az jo!'. mert igaz ugyan hogy az ABAP programozokat igen szepen meg szoktak fizetni, de ha utalod csinalni, mert nem testhez allo, akkor felesleges. inkabb olyan teruletet valassz, amit szivesen csinalnal
en nem jartam semmilyen tanfolyamra (bar gimnaziumban info tagozatos voltam, meg elkezdtem a fosulit, amit aztan nem fejeztem be), a tudasom nagy reszet konyvekbol, netrol, meg persze sokeves hobbifejlesztessel szereztem. nehezebb es lassabb ut, mint pl. vegigjarni egy jo egyetemet, de kozel sem lehetetlen

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest